na dniach chciałbym zabrać się za tworzenie tła terrarium dla pytona królewskiego. Chciałbym zrobić je w taki sposób, aby otrzymać efekt jak na załączonym zdjęciu. Czy możecie mi powiedzieć jakich materiałów i technik muszę użyć?
Jak uzyskać taki efekt tła?
Napisany 28 lutego 2016 - 21:13
na dniach chciałbym zabrać się za tworzenie tła terrarium dla pytona królewskiego. Chciałbym zrobić je w taki sposób, aby otrzymać efekt jak na załączonym zdjęciu. Czy możecie mi powiedzieć jakich materiałów i technik muszę użyć?
Podobne tematy: Jak uzyskać taki efekt tła? x
odmiany barwne
Początkujący hodowcy ptaszników, skorpionów i innych pajęczaków
pls pomocy z modliszką. jak uzyskać białą sphodromantis viridis?slabyTerrarysta, 30 gru 2024 |
|
![]() |
![]() |
||
zdrowie
Początkujący hodowcy jaszczurek
Podstawowe informacje, które chcę uzyskać ale nie znajduje ich na internecie! :)sunarin ![]() |
|
![]() |
|||
warunki hodowli
Skorpiony
Jak uzyskać niską temperaturę?Zuzia25, 08 lut 2019 |
|
![]() |
![]() |
||
zdrowie
Gekon Eublefar (Eublefar ) lamparci
bialo krwista plamka na czarnym oku efekt uderzenia sie czy objaw choroby?Grzesio, 20 mar 2018 |
|
![]() |
|||
odmiany barwne
Węże właściwe i pozostałe
Snow&anery? jak uzyskać takie potomstwomucyk, 13 kwi 2016 |
|
![]() |
Napisany 29 lutego 2016 - 13:30
Styropian + zaprawa, gips do tego odpowiedni barwnik ewentualnie piaskiem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez blockers, 29 lutego 2016 - 13:33.
Napisany 01 marca 2016 - 18:05
Napisany 05 marca 2016 - 18:09
Osobiście odradzam zapraw, gipsu itp jeżeli nie bd on...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 marca 2016 - 01:39
Jeżeli chodzi o sam ktształ tła to myślę, że ta...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów