Na akwarium dla Janusza poszło około 2 tysiące i w planach była na lato chłodziarka. Widocznie nawet to nie wystarczyło, aby zapewnić mu godne warunki. Podziwiam ludzi z Peru i Meksyku, mają akwaria 30litrowe z jednym kamieniem w środku i aksolotlem, bez filtra, bez chłodzenia i ich aksolotle żyją i mają się dobrze. Nie chcę się podejmować czegoś, z czym sobie nie radzę. A może i radzę, ale jednak boje się, że znowu będzie tragedia. Trudno, przestawiam się na zwykłe rybki po raz kolejny. Oczywiście, że jak ktoś będzie miał podobny przypadek to bardzo chętnie pomogę. Ja jednak raczej hodowli...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
63 odpowiedzi na ten temat
Napisany 13 kwietnia 2016 - 11:11
Podobne tematy: Pilna pomoc, aksolotl leży brzuchem do góry x
Hyde Park
Proszę was o pomoc w leczeniu nerekVeirone, 07 sie 2025 |
|
![]() |
|||
terrarium
Początkujący hodowcy żółwi
Początek, - Pomoc -Darax ![]() |
|
![]() |
![]() |
||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Kraków - vantis_terra - potrzebna pomocMichał_Rks, 17 maj 2025 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Aksolotle
Czy mój aksolotl jest ze gruby?Drozdzina, 01 lut 2019 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Aksolotle
Aksolotl zrobił się żółtynatka123411, 22 kwi 2019 |
|
![]() |
Napisany 13 kwietnia 2016 - 13:24
wiem jesteś rozgoryczony, ale ...
czy Ty myślisz , że...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 13 kwietnia 2016 - 14:23
Śledziłam ten wątek, choć w aksolotlach "nie siedzę" - bardzo...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 13 kwietnia 2016 - 16:59
Do autora wątku:
Słowa pocieszenia i wyrazy współczucia Ci...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Słowa pocieszenia i wyrazy współczucia Ci...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów