Witam wszystkich. Od niedawna posiadam młoda samiczke gekona orzesionego waga 20 gr. okazało sie że kupiliśmy ja totalnie zarobaczoną.Jets juz po wizycie u weterynarza , ale na dodatek jeszcze sie nam zaczopowała robalami. Wystarczy mi przygód jak na poczatek.Dlatego postanowiliśmy nie karmic ja zywa karmowka tylko repashy z owocami i np pangea z owadami.Czasem tylko gerberki, owoce danio.I tu pytanie jak suplementowac ,kupione mama wszystko. Plan mam taki repashy plus wapno zd3, a raz w tyg w owocach przemycic witaminy z d3 i wapno bez d3. NO moze nie do kazdej repashy wapno ale tak co drugie karmienie ,bo wiem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 14 lutego 2016 - 01:39
Podobne tematy: suplementacja x
żywienie
Warany
Waran stepowy -suplementacjaWaranFanBoa ![]() |
|
![]() |
|||
zdrowie
Węże właściwe i pozostałe
Suplementacja u węża/wolne przybieranie wagiAanima, 13 kwi 2025 |
|
![]() |
|||
żywienie
Początkujący hodowcy jaszczurek
Suplementacja eublefara lamparciegoJaniu, 27 kwi 2024 |
|
![]() |
![]() |
||
początkujący jaszczurki
Gekon Eublefar (Eublefar ) lamparci
Gekon lamparci suplementacja witaminPoczatkujacy00, 04 cze 2023 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Gekony, eublefary i inne Gekkota
problem z suplementacją gekona lamparciegoOmlet_dodo, 14 sty 2023 |
|
![]() |
![]() |
Napisany 14 lutego 2016 - 21:07
Nie rozumiem ,ja nawet nie wspomniałam o larwach.Chyba sie nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 lutego 2016 - 11:05
Wapno mozesz dawać zawsze. Nie da się go przedawkować.
Zwłaszcza...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 lutego 2016 - 11:46
Dzięki za rady. Ona zaczopowała się nie od owadów, bo...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 lutego 2016 - 13:14
Edytowany przez Agixy, 15 lutego 2016 - 13:16.
Napisany 15 lutego 2016 - 14:25
Bo nie chce juz więcej akcji z odrobaczaniem, deznfekcją całego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 lutego 2016 - 16:46
Jogurt naturalny moze być. Danonki to prawie to samo co...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 lutego 2016 - 19:37
Dzieki wielkie za rady.Masz racje i rzeczywiście gekona mam tylko...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 lutego 2016 - 20:19
Mam pytanko innej natury - gdzie kupiłaś takiego gekonka? Ostatnio...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów