Miejmy nadzieję że wszystko wróci do normy po leczeniu.
Też mam taką nadzieję. Mały smok a tyle...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 lutego 2016 - 19:13
Też mam taką nadzieję. Mały smok a tyle...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Sprzedam jaszczurki
Agama kołnierzasta - samicaREDptiles ![]() |
|
![]() |
|||
Kupię
Szukam agamy skalnej czerwonogłowej (Agama planiceps)rafalradom, 31 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Samiec Orange x Red Agama brodata + terraria z płyty meblowej i wyposażenie.tyskie12, 20 sie 2025 |
|
![]() |
|||
zachowania
Agamy - brodata i karłowata
Agama dziwnie się zachowujePatrX, 19 lip 2025 |
|
![]() |
|||
Kupię
warany/agama kołnierzasta/błotnajakubek21111, 08 lip 2025 |
|
![]() |
Napisany 18 lutego 2016 - 08:10
Będzie dobrze :) ważne, żeby dopilnować podawania leków. A weterynarz podpowiedział albo zastanawiał się skąd takie problemy się wzięły? czy to może związane z podawaniem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 lutego 2016 - 16:46
Będzie dobrze :) ważne, żeby dopilnować podawania leków. A weterynarz podpowiedział albo zastanawiał się skąd takie problemy się wzięły?...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 lutego 2016 - 17:03
witam ponownie.Mija już tydzień leczenia agamy.Stefan dostaje leki...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 lutego 2016 - 20:59
Na pewno nie zaszkodzi przetarcie zaparzonym rumiankiem - tak na pierwszy "strzał". Jednakże sam rumianek wiele nie zdziała. Z tego co pamiętam, przy moich agamach...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 lutego 2016 - 10:11
Na pewno nie zaszkodzi przetarcie zaparzonym rumiankiem - tak na pierwszy "strzał". Jednakże sam rumianek wiele nie zdziała. Z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 marca 2016 - 17:21
Po badaniu krwi wyszło ze agama ma chorą wątrobę,więc czeka mnie kolejny okres leczenia
Właśnie otrzymałem konkretne...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 marca 2016 - 08:31
Jeśli ma zapasy tłuszczyku to raczej nie schudnie tak łatwo ;) a inna sprawa, że jakiś pokarm jest dostarczany, więc cos tam dostaje. Próbuj raz...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 marca 2016 - 16:53
Jeśli ma zapasy tłuszczyku to raczej nie schudnie tak łatwo ;) a inna sprawa, że jakiś pokarm jest dostarczany,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów