Mam kilka pytan. Skorpionami interesuje sie od niedawna. Imperator to moj pierwszy skorpion. Pytanie moze troche rozdrazni hodowcow ktorzy siedza w klimacie Imperatora :) Tak jak rozdrazniloby mnie pytanie : dlaczego moj pajak nie chce jesc :)) Ale co tam... Moze sie naraze. Skorpiona mam od kilku dni. Od tego momentu siedzi schowany pod kamieniem. Wogole nie wychodzi. Nie interesuje sie jedzeniem. Ma ok 10/12cm. Wczesniej jak jeszcze widzialem go podczas spaceru, wrzucilem mu swierszcza. Wydawalo mi sie, ze swierszcz go przestraszyl? Hmmmm dziwne. A moze normalne? Moze ktos rozwieje moje watpliwosci, czy jest to normalne? Dziekuje za odpowiedz.
5 odpowiedzi na ten temat
Napisany 24 września 2005 - 21:31
Podobne tematy: Wstydliwy Imperator x
Sprzedam węże
Boa imperator samicaDottyy, 13 lip 2025 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
epicrates cenchria cenchria i boa imperator z całym sprzętemoki1398, 04 cze 2025 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
dorosłe samice boa imperatorbartosz_06, 30 maj 2025 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
dorosłe samice boa imperatorbartosz_06, 30 maj 2025 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Boa imperator Classic + terrarium 90x40x50JJ6, 25 maj 2025 |
|
![]() |
Gość_wh6fxe_*
Napisany 24 września 2005 - 21:38
Takie zachowanie jest normalne i nawet powiedzialbym dobre poniewaz lepiej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 września 2005 - 21:39
Co ze skarmianiem?Probowac go karmic???Poradzi sobie ze zlapaniem brykajacego swierszcza???...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 września 2005 - 21:44
Nic nie rób. Z głodu nie zdechnie a jak bedzie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 września 2005 - 21:49
tez chcialem zamiescic podobnego posta. mam imperatora od jakichs 3...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 września 2005 - 22:49
To wszystko to normalka z Imperatorami… Bywa, że jedzą wiele...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów