@[member='exelf'] @[member='ewazodiak'] @[member='fortitera'] odchody czyste. Bez cyst bez jaj. I nie wiadomo co to.
Edytowany przez koters, 14 stycznia 2016 - 13:56.
![]() |
zachowania
Agamy - brodata i karłowata
Agama dziwnie się zachowuje i nie wypróżnia się od półtorej tygodniaPatrX, 08 maj 2025 |
|
![]() |
||
tematy ogólne
Początkujący hodowcy jaszczurek
Problemy z nowo zakupioną AgamąAndySRB, 30 sty 2025 |
|
![]() |
![]() |
||
zdrowie
Agama nie je + NiceniePopens, 21 sty 2025 |
|
![]() |
![]() |
||
zdrowie
Agama zjadła szarańczę oblepioną piaskiem, czy zaszkodzi jej to?justi89, 18 sty 2025 |
|
![]() |
|||
zachowania
Agama wchodzi w szybęsvq21 ![]() |
|
![]() |
![]() |
Napisany 14 stycznia 2016 - 16:54
Może warto przemyśleć badania krwi, to może coś pokaże... Pomyśl czy nie zmieniło się coś w otoczeniu jaszczurki? Może coś dodałeś lub ująłeś z wystroju....czytaj dalej....
czytają dalej tylko zalogowani terraryści.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się jeśli nie posiadasz jeszcze konta.
Napisany 14 stycznia 2016 - 18:50
Powiem tak... nie chcę cie straszyć, ale jej zachowanie i wygląd daje mi na myśl to, że jakiś organ siadł. Może nerki, może wątroba może....czytaj dalej....
Napisany 15 stycznia 2016 - 14:05
@[member='ewazodiak'] zmieniła się jedynie temperatura na zewnątrz i ilość żarówek w środku.. żeby odpowiednia temperatura była zacząłem dogrzewać drugą, która ostatni rok prawie była niezapalana.
....czytaj dalej....Napisany 15 stycznia 2016 - 14:07
@[member='koters'] Tak, jak już jakiś organ siadł to ratunku raczej już nie ma, a siąść może z wielu czynników, słabe geny, zła dieta, przedawkowanie suplementów....czytaj dalej....
Napisany 15 stycznia 2016 - 14:37
Napisany 15 stycznia 2016 - 15:08
@[member='ewazodiak'] niestety nie dostałem żadnego namiaru na specjalizującego się w gadach weta w Zielonej Górze - a pytałem. W lecznicy, w której byłem swoje zwierzaki....czytaj dalej....
Napisany 15 stycznia 2016 - 15:17
@[member='koters'] Nie wydaje mi się, by było to zatrucie, bo raczej oba gady miaby te objawy, a tutaj mowa jest o tylko jednym osobniku. Nie....czytaj dalej....
Napisany 15 stycznia 2016 - 16:42
@[member='koters'] znalazłam! https://www.terrarium.pl/t/vet/_/dr-n-wet-mariusz-birger-r10 sprawdź, czy nadal istnieje :)
Napisany 15 stycznia 2016 - 20:03
Próbowałeś dawać larwy barciaka? Moja agama wszystko zrobi, żeby je dorwać, choćby była najedzona. Karaczany? Mączniki/drewnojady nie uchodzą za najlepszą karmówkę.. A witaminy podajesz oprócz....czytaj dalej....
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów