Na wstępie chciałbym się z Wami przywitać, ponieważ jest to mój pierwszy post. Na forum jestem od niedawna jednak szukałem informacji o tej jaszczurce na długo przed rejestracją. Będzie to moja pierwsza hodowla więc chciałbym aby wszystko było dopięte na ostatni guzik jeszcze przed zakupem gadziny. Wyczytałem, że dla haremu wystarczy terrarium o wymiarach 50x30x30cm gdyż nie są zbyt ruchliwe. Na podłoże wybrałem piasek, ponieważ ludzie pisali, że się nadaje jednak jest możliwość zaczopowania. Ważne są także kryjówki, ponieważ jaszczurki lubią się chować. Jednak nie wszystkie informacje mogłem wyczytać i chciałbym też się spytać o kilka rzeczy osób doświadczonych lub...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 stycznia 2016 - 03:00
Podobne tematy: Paroedura pictus i terrarium x
zdrowie
Jaszczurki
Gekon orzęsiony - zmiana po przeprowadzce do nowego terrariumkrisoneone |
|
|
|||
tematy ogólne
Skorpiony
Jakie skorpiony do suchego terrarium ?Larsi, 28 paź 2025 |
|
|
|||
terrarium - oświetlenie
Budowa, osprzęt
Oświetlenie do nowego terrarium dla gekona orzesionegokrisoneone |
|
|
|||
Sprzedam terraria, akcesoria, rośliny
Terrarium 55x40x50 z płyty meblowej z drewnianym wykończeniem. NoweKadziol, 19 paź 2025 |
|
|
|||
terrarium
Węże
terrarium dla pytona regiusa, pojawienie się pleśni!Ripper, 15 paź 2025 |
|
|
|
Napisany 04 stycznia 2016 - 13:01
Napisany 04 stycznia 2016 - 16:24
Jaka roślina? - obojętnie jaka byle by nie miała owoców...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 stycznia 2016 - 16:41
One czasami się trochę wspinają ale ścianka jest niewymagana. Tez...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 stycznia 2016 - 18:20
Napisany 04 stycznia 2016 - 20:27
Dzięki Wam za odpowiedź....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów