Witajcie!
Czasem nie wszystko da się napisać na chacie, lepiej jest wytłumaczyć :) Propozycją którą dziś podam będzie: Oficjalny TeamSpeak terrarium.pl...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 listopada 2015 - 21:08
Witajcie!
Czasem nie wszystko da się napisać na chacie, lepiej jest wytłumaczyć :) Propozycją którą dziś podam będzie: Oficjalny TeamSpeak terrarium.pl...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
terrarium - pozostałe tematy
Budowa, osprzęt
Budowa terrarium dla HeterodonaGaben, 31 sie 2025 |
|
![]() |
|||
terrarium
Początkujący hodowcy ptaszników, skorpionów i innych pajęczaków
Terrarium 40x60x40 dzielone na pół?VIVIptasznik, 29 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam węże
Regius samiec + terrariumbibosz1, 29 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam terraria, akcesoria, rośliny
Terrariumbobis33, 29 sie 2025 |
|
![]() |
|||
terrarium
Początkujący hodowcy ptaszników, skorpionów i innych pajęczaków
Terrarium 60x30x40 a Gienia 4 cm dclukaszt129, 27 sie 2025 |
|
![]() |
Napisany 20 listopada 2015 - 22:11
Kapitalny pomysł! Jestem zdecydowanie na tak :)
Napisany 23 listopada 2015 - 21:56
Wiele osób bierze udział w ankiecie, to dobrze, a teraz możecie w kom. podawać własne propozycje na IP TeamSpeak3 Terrarium, jeśli dojdzie do jego utworzenia...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 grudnia 2015 - 10:31
Myślałem raczej o kupnie serwera :) nie martw się Nook, pogadam z Tobą nim zacznę to robić, w TeamSpeaku3 mam doświadczenie od 3 lat :)...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez ProoAssassyn, 01 grudnia 2015 - 10:32.
Napisany 01 grudnia 2015 - 13:37
Uważam, że to słaby pomysł, przy tak zorganizowanym forum..
Pamiętaj, że to się wiąże z zakupem i kontrolą (ew. zmianami)licencji = kolejny problem na głowie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez Damian_RastMan, 01 grudnia 2015 - 13:50.
Napisany 01 grudnia 2015 - 13:44
tego co orientuje sie licencja jest dla nonprofit darmowa. kiedys to było na serwerze po prostu usunięte było bo niepotrzebne było :) są darmowe serwery na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 02 grudnia 2015 - 20:22
licencje non-profit jest darmowa ale ostatnio ciężko ja dostać (chodzi o samo dostanie licencji a musi być jeszcze kilka kwestii oprócz tego spełnionych) wiem bo...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez orlontko, 02 grudnia 2015 - 21:17.
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów