Nie jestem pewna gdzie założyć ten temat, ale ta kwestia siedzi w mojej głowie od dawna, ale uznałam, że jak założę to tutaj to i laiki czegoś się dowiedzą kiedy będą na takim etapie jak ja, że myślą by sprawić sobie prawdziwe "coś" i spróbować z sukcesem to hodować i rozmnażać. Jednak tu się rodzi pytanie, czy hodowla rzadkich i drogich gatunków w Polsce w ogóle ma sens? Czy jak taki gatunek się pojawi czy w ogóle jest możliwość sprzedać to w tym kraju? Od paru ładnych(lat) miesięcy pisze o planie hodowli legwanów fidżijskich, właściwie wszystko mam już zaplanowane. Terrarium,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Hodowla rzadkich gatunków w Polsce - czy jest sens?
Podobne tematy: Hodowla rzadkich gatunków w Polsce - czy jest sens? x
Archiwum ogłoszeń
Hodowla tylko całośćBartifli, 07 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
Zamienię
Gekony Gargulcowe i orzęsione hodowla na ptaszniki, drony, instrumenty, elektronikęApricotG, 14 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam węże
Pytony królewskie dorosłe, młode hodowla, rack systemAlekszw21, 08 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Super pakiet rzadkich skorpionówBartekR ![]() |
|
![]() |
|||
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Skakuny Bahama cała hodowlaBalu121, 04 wrz 2025 |
|
![]() |
Napisany 18 listopada 2015 - 00:54
Od siebie powiem, że terrarystyka w Polsce jest tak uboga...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 listopada 2015 - 01:00
Właśnie tego się obawiam, że zkładanie jakiejś "rare" hodowli w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 listopada 2015 - 01:55
Żądza...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 listopada 2015 - 01:58
@Boa1982 Nie chodzi o żądze pieniędzy, ale raczej czy jest...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 listopada 2015 - 02:06
Napisany 18 listopada 2015 - 02:09
Chociażby kwestia bezpiecznego dostarczenia zwierzaków za granicę do nowego właściciela....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 listopada 2015 - 06:45
Sporą rolę gra też promocja danego gatunku na terenie kraju...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 listopada 2015 - 07:13
@fortitera tu nie chodzi o popularność, niestety w głównej mierze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 listopada 2015 - 10:04
Chociażby kwestia bezpiecznego dostarczenia zwierzaków...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów