A więc droga Pani "doru" :
Widzę, że jest Pani dość aktywnym użytkownikiem forum - to dobrze, że jest ktoś taki jednakże chciałbym zwrócić Pani...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 lutego 2017 - 11:57
Podobne tematy: Chinemys reevesii - początek x
wybór zwierzęcia
Początkujący hodowcy jaszczurek
Jaszczurka na początekPawel32, 24 cze 2025 |
|
![]() |
|||
terrarium
Początkujący hodowcy żółwi
Początek, - Pomoc -Darax ![]() |
|
![]() |
![]() |
||
wybór zwierzęcia
Co na początek - pytania początkującego hodowcy ?Juanhijuan ![]() |
|
![]() |
![]() |
||
początkujący owady
Mrówki
początek z mrówkamilejcyn14, 03 mar 2021 |
|
![]() |
|||
wybór zwierzęcia
Jaszczurka na początekPawel32, 18 sie 2024 |
|
![]() |
Napisany 05 lutego 2017 - 12:34
Poczytaj https://www.terrarium.com.pl/zolwie-wodne-hodowla/
Tu masz odpowiedź co zrobić by zapewnić żółwiowi dietę z odpowiednią ilością wapnia.
Piszesz że jesteś lekarzem. To powinieneś wiedzieć w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 lutego 2017 - 13:03
Witaj kolego!
Należy pamiętać, że nie zawsze pokarmy które mają najwięcej wapnia są najlepsze ale do rzeczy:
- roślinki są, rybki pływają wszystko tak jak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 lutego 2017 - 13:08
doru - nowy użytkownik zadaje Ci proste pytanie jaki konkretnie pokarm powinien podawać żółwiowi aby dostarczyć mu odpowiednią ilość wapnia, gdyż ten nie przyjmuje tradycyjnej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 lutego 2017 - 14:06
Witaj kolego!
Należy pamiętać, że nie zawsze pokarmy które mają najwięcej wapnia są najlepsze ale do rzeczy:
- roślinki...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 lutego 2017 - 17:32
Zaraz po pracy pojechałem do zoologicznego i chciałem nabyć ślimaki lecz pani powiedział, że nie ma na sprzedaż więc wziąłem ochotkę i Gammarus kiełż zdrojowy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Załączone pliki
Napisany 05 lutego 2017 - 20:40
Świderek, nadaje się. Mnożą się na potęgę, jeśli żółwiowi nie podejdą to możesz mieć niezłą inwazję.
Moje początki pamiętam bardzo dobrze, wszystkiego dowiadywałam się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 lutego 2017 - 12:23
Dziękuję za odpowiedź. Zgadzam się oczywiście, że przekopanie całego forum jest możliwe (kto studiował ten wie hehe ) ale nie każdy może sobie na to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Załączone pliki
Edytowany przez Amai, 06 lutego 2017 - 13:27.
Napisany 06 lutego 2017 - 12:26
Moja logika jest następująca: jeżeli nie mam ochoty odpowiadać komuś na dany post, który mnie męczy to pozostawiam to zadanie użytkownikom, którzy chętnie to zrobią...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 lutego 2017 - 02:50
@[member='Amai']
Co do wychodzenia na wyspę. Ile dokładnie żółw jest u Ciebie? Pewnie gdzieś pisałeś, ale musiałem przeoczyć. Jeżeli niewiele, to możliwe iż to zwykły...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów