Witam , otóż mam 2 gekonki Ambe i Stefanie mają po 3 lata waga 65 dag obydwie , więc problem polega na tym że Stefania jako starsza jest że tak powiem "upośledzona" i to jest problem ona przez pierwszy rok jak polowała to z prędkością ślimaka często kiedy zdobycz była przy pysku też nie trafiała a obiad sobie uciekł , a Amba normalna tylko trochę młodsza , i tak dalej Stefania była gamgolicą szczególnie że ona nie ma pazurów a i dojdźmy do sedna . Ostatnio kupiłam świerszcze i wsypałam 5 do terrarium Amba była się wygrzewała na skałce obok...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 października 2015 - 22:43
Podobne tematy: Słaby wzrok i gryzienie x
zdrowie
Początkujący terraryści i początkujący pozostałe grupy zwierząt
Ślimak afrykański - słaby, nie je, odkleja się od skorupkiMartini25, 05 gru 2024 |
|
![]() |
|||
początkujący jaszczurki
Gekon Eublefar (Eublefar ) lamparci
Gekon Lamparci, słaby, mało aktywny, nic nie je.Himura, 22 wrz 2024 |
|
![]() |
|||
terrarium - oświetlenie
Budowa, osprzęt
Żarówka UVB - wpływ na wzrokNazgul94, 19 lut 2024 |
|
![]() |
![]() |
||
terrarium - ogrzewanie
Budowa, osprzęt
Kabel grzewczy: za słaby, czy wadliwy?lysylysy, 31 paź 2022 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Gekony, eublefary i inne Gekkota
Wzrok gekonaPauletta, 02 mar 2021 |
|
![]() |
Napisany 30 października 2015 - 07:52
Chyba coś ci się pomyliło z wagą, gekon nie może...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez szoka, 30 października 2015 - 07:53.
Napisany 30 października 2015 - 09:56
Tak z wagą mi się pomyliło :) ale wczoraj wieczorem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 30 października 2015 - 10:02
Dwa z moich gekonów zachowują się podobnie jak Twoja Stefania,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 30 października 2015 - 10:19
Ja Stefanie kupilam z Auchan była zdrowa, ale też często...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 30 października 2015 - 16:01
Nimfea moja gekonka jest takim gamoniem w skrócie przydał by...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 30 października 2015 - 17:43
Znajomy nazwał kiedyś lamparty "frajerami wśród jaszczurek" i chyba coś...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 30 października 2015 - 19:32
A tylko możesz mi powiedzieć coś o tych pazurkach bo...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 30 października 2015 - 19:37
@gecko_18960 może u poprzedniego właściciela miał pozostałości wylinki na paluszkach...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 30 października 2015 - 21:50
ok zrobię
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów