jeśli chcesz tanio to kup sb patyczaki, tak jak mówi Fortitera, na dobrze zwierzaków się nie oszczędza, po za tym przypomniał mi się pewien tekst: "Prawdziwy terrarystya nigdy nie patrzy na minimum, zawsze daje najwięcej", nie chodzi o posiadanie 1000 zwierzaków, chodzi o ich dobro, zacznij od łatwych a nie od malachita, i raz w życiu chyba dobrze jest zainwestować w dobro podopiecznego, nie masz pieniędzy, kup na raty, np w tym miesiącu terra ,a za miesiąc zwierzaka :) pozdro
Podobne tematy: Jaka jaszczurka na początek? x
Sprzedam jaszczurki
Jaszczurka długoogonowa szmaragdowa i trawna, scynk ognisty , scynk szmaragdowylegvaan, 16 sie 2025 |
|
![]() |
|||
terrarium
Początkujący hodowcy jaszczurek
Jaki jaszczurka będzie pasować do tego terrariumPalmixk ![]() |
|
![]() |
![]() |
||
tematy ogólne
Jaszczurki
Jaka jaszczurka?Hobbit_66, 08 cze 2025 |
|
![]() |
|||
wybór zwierzęcia
Początkujący hodowcy jaszczurek
Jaszczurka na początekPawel32, 24 cze 2025 |
|
![]() |
|||
terrarium
Początkujący hodowcy żółwi
Początek, - Pomoc -Darax ![]() |
|
![]() |
![]() |
Napisany 28 października 2015 - 19:53
@Ifryt2104 Mój błąd, w takim razie źle przeczytałam ;) W...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 października 2015 - 20:05
Lamparci zwyczajnie mi się nie podoba, wolałbym jednak gatunek, który...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 października 2015 - 20:18
@Ifryt2104 Najlepiej kupić od hodowcy, na tym forum jest dział...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 października 2015 - 20:55
Dzięki za linka, nie omieszkałem przejrzeć:) i teraz pytanie co...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 października 2015 - 21:08
Napisany 28 października 2015 - 21:14
Ale opcja oswojenia istnieje? Chodzi mi o to czy daje...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 października 2015 - 21:24
Scynki nie są dobrymi gadami do wyjmowania na ręce, przynajmniej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 października 2015 - 21:31
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów