Witam
Od jakiegoś czasu nurtuje mnie by kupić jaszczurkę. W zasadzie decyzja już zapadła. Pozostaje kwestia na jaki gatunek się zdecydować. Trochę w ostatnim czasie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 października 2015 - 19:22
Witam
Od jakiegoś czasu nurtuje mnie by kupić jaszczurkę. W zasadzie decyzja już zapadła. Pozostaje kwestia na jaki gatunek się zdecydować. Trochę w ostatnim czasie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Sprzedam jaszczurki
Jaszczurka długoogonowa szmaragdowa i trawna, scynk ognisty , scynk szmaragdowylegvaan, 16 sie 2025 |
|
![]() |
|||
terrarium
Początkujący hodowcy jaszczurek
Jaki jaszczurka będzie pasować do tego terrariumPalmixk ![]() |
|
![]() |
![]() |
||
tematy ogólne
Jaszczurki
Jaka jaszczurka?Hobbit_66, 08 cze 2025 |
|
![]() |
|||
wybór zwierzęcia
Początkujący hodowcy jaszczurek
Jaszczurka na początekPawel32, 24 cze 2025 |
|
![]() |
|||
terrarium
Początkujący hodowcy żółwi
Początek, - Pomoc -Darax ![]() |
|
![]() |
![]() |
Napisany 28 października 2015 - 19:34
z tego co wybrałeś gekon gruboogonowy jest najelpszy. Co do legwana, nie rzucaj się na tak wysokie lody na samym początku, legwan to kawał trudnego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 października 2015 - 19:38
No właśnie tyle doszukałem, ale jakoś ten gatunek (lamparci) do mnie nie przemawia. Myślałem o Agawie, znajomy z pracy bardzo sobie chwali ten gatunek, ale...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez Ifryt2104, 28 października 2015 - 19:39.
Napisany 28 października 2015 - 19:40
Eh, powtarzałam to milion razy i powtórze jeszcze raz. Terrarystyka TO NIE JEST HOBBY NA KTÓRYM MOŻNA OSZCZĘDZAĆ, a już zwłaszcza w przypadku jaszczurek. Niestety...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 października 2015 - 19:49
Fortitera napisałem, że NIE zależy mi na zminimalizowanych kosztach w zakupie i utrzymaniu, zdaję sobie sprawę z ewentualnych wydatków i biorę za nie odpowiedzialność:)
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów