Witam wszystkich, jestem nowy na forum, tak więc kruciutko o mnie, hodowlą zajmuję się od prawie roku, pod swoją opeką mam Lasiodora parahybana oraz Pandinus cavimanus. Niestety nie przerabiałem jeszcze zimy w hodowli, więc tutaj rodzi się moje pytanie, z racji iż w okresie grzewczym w mieszkaniu panuje temperatura około 23-24 stopni (w podrygach do 25) chciałbym zaopatrzyć się w matę grzewczą z termoregulatorem, to czy takową matę mogę powiesić na scianie za terrariami? Obydwa terraria są na półkach na ścianie jedno pod drugim, niestety nie mam możliwości położenia obydwu koło siebie (i matę pod nie) gdyż nie mam na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 października 2015 - 20:30
Podobne tematy: Mata grzewcza na ścianie x
terrarium - ogrzewanie
Terraria dla węży i sprawy techniczne
Mata grzewczaMateusz1811, 09 lis 2025 |
|
|
|||
terrarium
Węże
Mata grzewczaBrakwolnejnazwy, 09 wrz 2025 |
|
|
|
||
Sprzedam terraria, akcesoria, rośliny
Folia grzewcząubot, 18 sie 2025 |
|
|
|||
terrarium
Zwierzęta
Mata grzewcza i problemy ze szklanym terraHuncwot, 18 lut 2025 |
|
|
|||
terrarium - ogrzewanie
Budowa, osprzęt
Ogrzewanie terrarium matą grzewcząlulutive, 18 lut 2025 |
|
|
Napisany 06 października 2015 - 21:51
Napisany 07 października 2015 - 14:32
Dzięki za odpowiedź, tak zgadza się, ptasznikowi wystarczy taka temperatura,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Załączone pliki
Napisany 07 października 2015 - 15:39
Nie dawaj tu maty. Możesz natomiast położyć tu kabel grzewczy....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 października 2015 - 19:23
Dziękuję za odpowiedź, tak, jak zwierzaki podrosną to dostaną pełnowymiarowe...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany