Nie, nie musisz. Możesz od nawilżacza poprowadzić rury, które będą doprowadzać parę do terrarium. I jeśli chcesz użyć ciepłej pary to wylot radzę umieścić gdzieś w dolnej części terrarium, gdyż jak zostało wcześniej wspomniane, ciepła para unosi się do góry i umieszczenie jej wylotu u dołu terrarium będzie powodowało iż rozejdzie się ona w miare równomiernie po całym terrarium. Jak chcesz zimną mgiełkę, to lepiej wylot...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Czyli lepiej kupić na zimną :) zresztą zobaczę co znajdę ale mam pytanie jak to zamontować? jeśli to daje parę do góry to muszę wsadzić to do środka prawda? :)
Napisany 09 października 2015 - 13:36
Podobne tematy: Terrarium dla Legwana x
Sprzedam terraria, akcesoria, rośliny
Terrarium 55x40x50 z płyty meblowej z drewnianym wykończeniem. NoweKadziol, 19 paź 2025 |
|
|
|||
terrarium
Węże
terrarium dla pytona regiusa, pojawienie się pleśni!Ripper, 15 paź 2025 |
|
|
|
||
Sprzedam terraria, akcesoria, rośliny
Terrarium pionowe exo-terra 45x45x60Ra_Jan88 |
|
|
|||
terrarium
Żółwie
Weryfikacja parametrów terrariumAndriej91, 06 paź 2025 |
|
|
|||
biotop
Ptaszniki
Wilgotność w terrariumCeder76 |
|
|
Napisany 09 października 2015 - 14:37
Mam prośbę czytając wasze posty boje się że mój legwan...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 października 2015 - 15:58
Filip, po co wklejać takie wykłady?, aż ciężko to czytać....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 października 2015 - 16:19
@FeeDeX Patrząc na pysk wygląda jakby miał początki MBD(cofnięta dolna...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 października 2015 - 16:30
1. Wykłady nie są wklejone tylko jest to zebrana wiedza...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 października 2015 - 17:53
Ja widze cofnieta szczeke, ona moze sie troche poprawic przy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 października 2015 - 17:57
Na zaległą wylinkę dobrze też robi ciepła kąpiel w rumianku,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 października 2015 - 20:28
Ja mam go ponad miesiąc dopiero :( pójdę z nim...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 października 2015 - 20:46
To wcale nie musi byc twoja wina, ale warto o...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 października 2015 - 05:56
Mam UVB nie jestem pewien jakie ponieważ to mi doradzili...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany