Witam,
dostałem właśnie kryjówki z kory dębu ( naturalne) jednak zauważyłem że są na nich porosty (miejscami) a także pozostałości leśne ( igły itp) . czy moge takie korzenie wsadzić do terra z agamą?
Napisany 29 września 2015 - 16:12
Witam,
dostałem właśnie kryjówki z kory dębu ( naturalne) jednak zauważyłem że są na nich porosty (miejscami) a także pozostałości leśne ( igły itp) . czy moge takie korzenie wsadzić do terra z agamą?
Napisany 29 września 2015 - 16:19
Najpierw oczyść je z tych "śmieci" . Potem wygotuj w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 września 2015 - 16:22
dzieki wielkie :)
Napisany 29 września 2015 - 18:36
jest szansa wyparzyć tę kore w mikrofalówce? :p
Mieszkanie studenckie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 września 2015 - 18:39
Napisany 29 września 2015 - 19:48
tak wygotowane. przesuszą się przez noc i jutro spróbuje do...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 września 2015 - 20:44
Uważaj żeby mikrofalówki nie uszkodzić, może lepiej wygotuj we wrzątku...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 30 września 2015 - 10:31
sprawdziłem mikrofalówke, i działa , korzenie były jeszcze delikatnie wilgotne...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 października 2015 - 15:38
Mikrofalówka działa właśnie na tej zasadzie, że mikrofale działają na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów