własnie do mojej chodowli trafiły maluszki :Hymenopus Coronatus czyli storczykowe , Pseudempusa pinnapavonis czyli pawia , parasphendale , theopropus elegans i deroplatys desiccata :) takze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 października 2015 - 15:56
Podobne tematy: Modliszka Cafe. x
Sprzedam owady, wije, mięczaki, skorupiaki (nie karmowe)
Modliszka Haania orlovi L3/4 pakietroseqqq, 05 lip 2025 |
|
0 |
![]() |
|||
linienie
Modliszki
Modliszka nagle straciła siłyJawa, 10 maj 2025 |
|
0 |
![]() |
|||
zdrowie
Modliszki
Pomocy ! Co się stało z modliszką ?Demeter, 01 maj 2025 |
|
0 |
![]() |
|||
tematy ogólne
Przypięty
Modliszki
Polska modliszka zwyczajna Mantis religiosaleviatan ![]() |
|
0 |
![]() |
![]() |
||
zachowania
Modliszki
Modliszka nie chce jeśćViolet_Woodson, 01 lis 2024 |
|
0 |
![]() |
Napisany 07 października 2015 - 19:03
Ciekawe zjawisko zaobserwowałem u swojej modliszki C. Nebulosa samiec imago. Otóż jakiś czas temu (ok tygodnia) wrzuciłem dojrzałego owada mączniaka, modliszka na niego nie reaguje...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 października 2015 - 10:21
danny praktycznie zaden zwierzak nie gustuje w zukach maczniakach czy drewnojadach gdzies cos mi sie gdzies obilo ze produkuja jakas substancje odstraszjaca
Napisany 08 października 2015 - 16:16
J miałem tak z Zuzią - na próbę dałem jej Palomena sp. i nie zwracała na niego uwagi, dopiero gdy podszedł za blisko - oberwał...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 października 2015 - 17:00
danny praktycznie zaden zwierzak nie gustuje w zukach maczniakach czy drewnojadach gdzies cos mi sie gdzies obilo ze produkuja...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 października 2015 - 17:43
mozliwe dany sam tego nie sprawdzalem napialem ze tak wyczytałem ale co do tego pewny nie jestem . A tak apropo chcialem powiedziec ze udało...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 października 2015 - 18:20
Witam. Trochę czasu mnie tu nie było. Chyba jeszcze w 2007 miałem kilkadziesiąt modliszek z kilkunastu gatunków. Sprzedałem - rozdałem wtedy wszystko przed wyjazdem do...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 12 października 2015 - 14:51
Z jakiegoś powodu jedna z moich modlich padła :( Niedawno wyliniała na L3 i od tamtej pory jakoś nie chciała jeść, mimo moich starań i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 12 października 2015 - 15:29
Nowy gatunek w mojej chodowli :) pseudocreobotra wahlbergii 5szt w stadium L2 mam nadzieje ze tez go kiedys rozmnoze :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów