Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
pomylenie z poplataniem

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
8 odpowiedzi na ten temat

#1 Theo

Theo
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7644 dni
  • Polska / Śląskie / Dąbrowa Górnicza

Napisany 06 grudnia 2006 - 23:49

zauważyłem dziwne zachowanie mojej 60cm cenchrii. Kilka dni temu porzechodziła wylinke wiec dzis chciałem jej podac posiłek. Rozmroziłem myszke, waż zaatakował ją, po ugryzieniu na zewnatrz wydostało sie troche wnetrzności, po czym zostawił mysz. (to że moje cenchrie nie potrafia znalexc głowy byu zaczac jeść to już chyba standart )
Jednak kiedy tylko otwieram terra zeby podac mysz raz jeszcze wąż o wiele bardziej zainteresowany jest tym co sie dzieje poza terrarium (i moją osoba bo być może ciepło mojego ciała jest wyzsze niż rozmrozonej myszy) i wrecz ucieka przed mysza kiedy próbuje ją mu podac. To zdarza sie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: pomylenie z poplataniem     x

#2 Obywatel_Snejk

Obywatel_Snejk
  • Redaktor.nieaktywny
  • Z nami od: 7977 dni
  • Polska / Małopolskie / Kraków

Napisany 07 grudnia 2006 - 08:02

wiesz co, może spróbuj podgrzać mysz mocniej, tylko cholera,nie ugotuj...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 Ozzyrys

Ozzyrys
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7003 dni
  • Polska / Śląskie / Sosnowiec

Napisany 07 grudnia 2006 - 09:47

Mój regius też nie może znaleść głowy i czasami próbuje...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#4 Obywatel_Snejk

Obywatel_Snejk
  • Redaktor.nieaktywny
  • Z nami od: 7977 dni
  • Polska / Małopolskie / Kraków

Napisany 07 grudnia 2006 - 09:55

jak wiekszosci dusicieli,mozesz podac cos co jest 1 do 2...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#5 Theo

Theo
  • Terrarysta

Napisany 07 grudnia 2006 - 15:42

biore mysz w pensete i macham z pewnej odległosci przed...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#6 Snak-eS

Snak-eS
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7091 dni
  • Polska / Dolnośląskie / Góra

Napisany 08 grudnia 2006 - 16:18

Mylisz się... to nie jest spowodowane temperaturą ciała. Wąż albo...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#7 Theo

Theo
  • Terrarysta

Napisany 08 grudnia 2006 - 17:19

karmie martwym od zawsze :) i rozmanażam zawsze w ten...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#8 dalton

dalton
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7430 dni
  • Polska / Lubuskie / Zielona Góra

Napisany 08 grudnia 2006 - 20:58

albo za mocno podgrzales i pekla mi sie tak zdarza...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#9 Theo

Theo
  • Terrarysta

Napisany 08 grudnia 2006 - 21:22

no ale wtedy to raczej zapach krwi powinien pobudzic do...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.