Witam dzisiaj przy czyszczeniu zbiornika na deszczówkę znalazłem jaszczurke zwinke, normlanie wypuścił bym ją gdzieś na łąke i zapomniał że taką spotkałem ale zauważyłem iż nie ma ona ogona, tylnie łapki ma niesprawne a nawet tylnia prawa jest jakby pogryziona, poszarpana. Z góry mówię NIE ZAMIERZAM JEJ HODOWAĆ, bo po 1 nie znam się na jaszczurkach, po 2 nie interesują mnie one wogóle. Chce tylko jej pomóc wrócić do zdrowia bo serce mi się kraje jak na nią patrze :( Gdybym ją wypuścił zapewne do jutra została by zjedzona przez drapieżniki bo ona uciekać nie umie. Proszę o podstawowe informacje...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 31 sierpnia 2015 - 13:06
Podobne tematy: Jaszczurka zwinka (chyba) problemy... x
zdrowie
Modliszki
Problemy u modliszki storczykowejMage15, 17 paź 2025 |
|
![]() |
![]() |
||
Sprzedam jaszczurki
Jaszczurka długoogonowa szmaragdowa i trawna, scynk ognisty , scynk szmaragdowylegvaan, 16 sie 2025 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Jaszczurki
Problemy z odchodami gekonaBiszkopt1234, 13 lip 2025 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Ptaszniki
Problemy po wylinceMWIR02 ![]() |
|
![]() |
|||
terrarium
Jaszczurki
Jaki jaszczurka będzie pasować do tego terrariumPalmixk ![]() |
|
![]() |
![]() |
Napisany 31 sierpnia 2015 - 13:28
Hmm, a mógłbyś wstawić jej zdjęcia? Będzie łatwiej ocenić jej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 31 sierpnia 2015 - 19:06
[url=http://ifotos.pl/z/sprqhhr/][/url]
Jest problem ponieważ nic nie je....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 31 sierpnia 2015 - 19:10
Faktycznie wygląda kiepsko, wygląda jakby na boku była czysta rana,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 31 sierpnia 2015 - 20:44
Jak będziesz szukał informacji to nie o zwince tylko o...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 31 sierpnia 2015 - 20:51
@morfeusz795 też mi się zdawało, że to zwinka nie jest,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 13 października 2015 - 18:02
Napisany 17 października 2015 - 14:11
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów