Witam mam zamiar zbudować terrarium z poliwęglanu lub plexiglasu są to drogie materiały a potrzebuję dużo metrów ... Sa jakieś inne opcje oprócz tych 2 i szkła ?? Terrarium tropikalne nie wchodzi w grę płyta ani drewno ??
Terrarium poliwęglan czy plexiglas ?? Czy i za ile ??
Napisany 24 sierpnia 2015 - 07:49
Podobne tematy: Terrarium poliwęglan czy plexiglas ?? Czy i za ile ?? x
Sprzedam węże
Boa contrictor +terrariumlakapciul, Wczoraj, 10:12 |
|
0 |
![]() |
|||
Sprzedam terraria, akcesoria, rośliny
Terrarium 55x40x50 z płyty meblowej z drewnianym wykończeniem. NoweKadziol, 16 wrz 2025 |
|
0 |
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Para Agam brodatych razem z terrarium i wyposażeniem Mazowieckietyskie12, 16 wrz 2025 |
|
0 |
![]() |
|||
Przypięty
Terrarystyka
[Terrarium] Newsy terrarystyczneterrarium ![]() |
|
1 |
![]() |
|||
terrarium
Terraria dla węży i sprawy techniczne
Z czego i jak zrobić ściankę w terrariumKlaudixunia223, 04 sie 2021 |
|
0 |
![]() |
![]() |
Napisany 24 sierpnia 2015 - 11:06
Cześć, plexi Ci z czasem zmatowieje i łatwiej się rysuje,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 sierpnia 2015 - 10:29
Przy 90% wilgotności całe terra musi być szczelne poza wprowadzeniem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 sierpnia 2015 - 11:14
Toksyczne nie powinno być, jeśli jest stosowane przy uszczelnianiu basenów...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 sierpnia 2015 - 18:08
Planuję całą płytę MDF pokryć tą folią w niektórych miejscach...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 sierpnia 2015 - 07:56
Prace rozpoczęte mały zabudowa rozwalona dziś malowanie ścian i czekamy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 września 2015 - 10:04
Odnalazłem ciekawy opis uszczelnienia terra myślę że mogę się nim...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów