Cześć,
Nadal nie zjadł, dzisiaj podam mysz, niestety kurde bardzo małą ale to jedyne co znalazłem po 3 sklepach (M1 centrum, osiedle narodowe i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 września 2015 - 13:36
Cześć,
Nadal nie zjadł, dzisiaj podam mysz, niestety kurde bardzo małą ale to jedyne co znalazłem po 3 sklepach (M1 centrum, osiedle narodowe i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
zachowania
Dusiciele
Pyton królewski dziwne zachowaniaTost69, 27 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam węże
Pyton królewski - samiec - piedDamianL, 30 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam węże
Pyton królewski cb25dekster1224, 29 sie 2025 |
|
![]() |
|||
zachowania
Dusiciele
Pyton królewski dziwne zachowaniaTost69, 27 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam węże
1.4 Pyton Królewski Python Regius CB 2024 (rabat na pakiet) Kraków redukcja hodowliMytelit, 22 sie 2025 |
|
![]() |
Napisany 01 września 2015 - 14:45
poczytaj jak ratowałem pytona który nie jadł prawie rok:
https://www.terrarium.pl/topic/403251-smutny-schemat/?hl=%2Bsmutny+%2Bschemat
dodam że żyje do dziś i ma się dobrze.
Napisany 04 września 2015 - 16:26
Cześć,
W poniedziałek zjadł małą myszkę:) Takiego bieguska, to zdecydowanie za mały pokarm dla niego, szukałem większej ale oczywiście znaleźć nie mogłem. Więc kupiłem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 września 2015 - 18:31
tamten dla mnie był mocno chudy to Twój musi być masakrycznie :/
Napisany 05 września 2015 - 18:09
Masakrycznie chudy to nie jest, ale niejadek z niego na pewno. Wrzucę potem kilka zdjęć żebyście ocenili, załatwię wagę kuchenna i go do niej wrzucę.
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)Napisany 06 września 2015 - 06:15
Tylko rozpędzaj się po woli z karmieniem :-)
Napisany 06 września 2015 - 12:10
Hej,
Zjadł wczoraj dwie małe myszki, jedna po drugiej :) Czyli wychodzi na to, że to ja dałem ciała na całej linii.
Dzięki, będę...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 września 2015 - 17:47
@[member='OgarnijRozkme'] tak jak dzoodzoo pisal - powoli z tymi myszkami. Rok nie jedzenia wymaga bardzo stopniowego zwiekszania pokarmu wielkosciowo i ilosciowo. To ze mogles podac...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów