A jak myślicie co sie dzieje z dziesiątkami (jak nie setkami) ptaków takich jak bociany, żurawie itp., które są nielotami,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 czerwca 2015 - 11:18
Napisany 24 czerwca 2015 - 13:32
Większość z tych zwierząt to nieloty do końca życia. Obowiązek leczenia takich zwierzęt nie spoczywa na ogrodach ZOO. Nie pracuję w ZOO ale sprawę znam bezpośrednio....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 czerwca 2015 - 18:56
Ja dopisze od siebie iż jestem świeżo po monitoringu wrocławskich fos miejskich. W dzień pochmurny , po deszczu naliczyłam dwa dni temu 33 osobniki żółwi...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Załączone pliki
Napisany 24 czerwca 2015 - 19:58
Większość z tych zwierząt to nieloty do końca życia.
Jakieś dane? Statystyki ośrodków? Cokolwiek? Znam kilka ośrodków rehabilitacji takich zwierząt...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 lipca 2015 - 19:32
Żółwi żal, ale prawda taka, że one szkodzą naszemu środowisku i trzeba się ich pozbyć. Niestety tych chętnych do adopcji nie jest aż tak wielu....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 lipca 2015 - 06:30
Wczoraj byłem na giełdzie zoo. Taka scena: rodzice kupują dla dziecka (wiek (6-7 lat) akwaterarium 15-20 cm ze szklanym pomostem na odpoczynek, paczke żwirku i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów