Na Jemenie może i są agresywne, ale większość kameleonów jest wyhodowanych w warunkach domowych i nie muszą walczyć o jedzenie, a te co żyją w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 maja 2015 - 15:17
Podobne tematy: Nowe terra dla kameleonów x
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Terra Raven samce, samice, maluchy, hurtyRaven, 07 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Dorosła samica Linotele fallax z terra19rafal48, 29 lip 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam żółwie, krokodyle, płazy, małe ssaki (nie karmowe)
Okazja testudo kleinmanni z terraKamiga, 09 kwi 2025 |
|
![]() |
|||
Hyde Park
AllePodcast - Porozmawiajmy o świecie terrarysty - VANTIS TERRA - #5AlleTerra, 15 maj 2025 |
|
![]() |
|||
Dorosła samica Linotele fallax z terra19rafal48, 04 maj 2025 |
|
![]() |
Napisany 17 maja 2015 - 15:33
Ja jestem zdania że gady urodzone w hodowli z pokolenia na pokolenie tracą swoje instynkty i stają się coraz bardziej udomowione. Przecież niektóre węże przestają...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 maja 2015 - 15:36
Jak byście mi wmawiali, że lew żyjący w zoo wcale nie jest niebezpieczny bo je tylko pocięte mięso :D
Napisany 17 maja 2015 - 15:40
Jak byście mi wmawiali, że lew żyjący w zoo wcale nie jest niebezpieczny bo je tylko pocięte mięso :D
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 maja 2015 - 17:41
To prawda, gady hodowane od wielu pokoleń w hodowlach domowych po woli zatracają agresję . Poza tym kameleony z domowych hodowli mogą mieć żywsze ubarwienie, ponieważ...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Załączone pliki
Napisany 17 maja 2015 - 19:15
Nie mogę się z wami nie zgodzić. Lepsze kolory owszem - selekcja hodowlana, mutacje np. piebald itd. itp.
uczłowieczone - to złe słowo. Nie ma...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 maja 2015 - 20:06
@[member='Hassa'], nie mów że na drugim i trzecim zdjęciu samica ma normalne kolory. Moja miała identyczne kolory (na ktorki czas) 3 razy w życiu wiesz...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 maja 2015 - 20:54
Nie mogę się z wami nie zgodzić. Lepsze kolory owszem - selekcja hodowlana, mutacje np. piebald itd. itp.
uczłowieczone...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez fortitera, 17 maja 2015 - 20:57.
Napisany 17 maja 2015 - 21:05
Nie czytasz uważnie .Moje samice mają takie kolory w ciąży i kilka miesięcy po złożeniu jaj .Ta z felsumką jest pokryta i będzie na dniach...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Załączone pliki
Napisany 18 maja 2015 - 09:15
Właśnie zaprzeczyłeś sam sobie podając przykład agamy, na których to najbardziej widać to uczłowieczenie. Niektóre agamy przestają w ogóle...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów