witam jak w temacie chcial bym sie dowiedziec czy moja smoczyca bedzie miala u mnie dobrze bo mam ja 2 dni nie cale i wydaje mi sie ze malo je przez te 2 dni zjadla malo co bo w sumie 5-6 maczniakow wliczajac to dzisiejszy posilek jest lekko sciemniala.. wczoraj na wieczór byla strasznie czarna nie wiem od czego chyba wpadla do miski z woda i jej sie to nie spodobalo no nie wiem sam to moj pierwszy smok.. dzis wygrzewa sie blisko uvb ostatnio siedziala tylko pod promiennikiem nie lata po terrarium wogole martwie sie o nia. czy moze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 kwietnia 2015 - 09:32
Podobne tematy: czy moja smaczyca bedzie miala tu dobrze x
Ogłoszenia matrymonialne
Szukam samców P.ultramarinus X.sp.blue dobrze zapłacęjorijogidan ![]() |
|
![]() |
|||
terrarium
Początkujący hodowcy jaszczurek
Jaki jaszczurka będzie pasować do tego terrariumPalmixk ![]() |
|
![]() |
![]() |
||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Ktoś kto będzie wystawiał w Warszawie 1 czerwca chce pokazać ofertę?Fawdun, 23 maj 2025 |
|
![]() |
|||
terrarium
Początkujący hodowcy żółwi
Czy moje terrarium dla żółwia stepowego jest dobrze przygotowane?Testudo horsfieldiiSylwesterdawid ![]() |
|
![]() |
|||
zdrowie
Początkujący terraryści i początkujący pozostałe grupy zwierząt
Aksolotl - czy wszystko z nim dobrze (lekko czerwony ogon)Ignacy4000, 08 sie 2024 |
|
![]() |
Napisany 26 kwietnia 2015 - 11:49
Terrarium na razie OK pod względem wielkości. Już teraz składaj...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 kwietnia 2015 - 12:18
Napisany 26 kwietnia 2015 - 19:00
juz zmienilem prosze moze tak byc mierzylem metrem i do...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Załączone pliki
Napisany 26 kwietnia 2015 - 20:30
Jeśli mierzyłeś i jest OK to super. Do niedawna funkcjonowało...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 kwietnia 2015 - 20:50
Edytowany przez majkelos89, 26 kwietnia 2015 - 21:07.
Napisany 26 kwietnia 2015 - 22:34
Napisany 27 kwietnia 2015 - 14:53
Napisany 27 kwietnia 2015 - 17:48
https://www.terrarium.pl/topic/428276-uwaga-przeczytaj-zanim-zalozysz-nowy-temat-tabela-z-podstawowymi-informacjami/ wypełnij dane z tabelki która tu jest...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 kwietnia 2015 - 19:36
dzieki za rade jutro po pracy pojade kupic jej moze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów