Czy skora weza powinna byc idealnie i nieskazitelnie gladka? Pytam bo na skorze mojego pytona zauwazam ze niektore łuski sa chropowate, inne niz pozostale normalne. zazwyczaj jest to kilka lusek kolo siebie. Nie mam go od malenkosci wiec myslalam ze moze sie kiedys oparzyl i tak mu zostalo chociaz nie wiem czy ta teoria ma sens bo te miejsca sa minimalnej wielkosci. Poza tym jak pełznie przez rece to czasami wyczuwa sie tez ze niektore luski delikatnie odstaja. Moze przesadzam bo naprawde niewydaje mi sie zeby bylo to cos czym mam sie przejmowac ale wole uslyszec wasza opinie i miec...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
6 odpowiedzi na ten temat
Napisany 22 listopada 2006 - 19:53
Podobne tematy: Pytonowa skóra x
zdrowie
Agamy - brodata i karłowata
Agama brodata dziwna skóramariusz17, 22 sie 2024 |
|
|
|||
zdrowie
Gekon lamparci (Eublefar)
problem ze skórąIgorBalcerski, 03 lut 2024 |
|
|
|
||
zdrowie
Gekon lamparci (Eublefar)
Problemy z skóra gekona?Maciejjjj, 07 sty 2023 |
|
|
|
||
zdrowie
Jaszczurki
Felsuma z oderwaną skórą aż do mięśni.TymoteuszBorkowski, 02 wrz 2022 |
|
|
|
||
zdrowie
Węże
Uszkodzona skora pytonaOlepapa110, 24 kwi 2022 |
|
|
|
Napisany 22 listopada 2006 - 20:47
Witam
Pytona nie mam ale węza tak;).
łuski...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Pytona nie mam ale węza tak;).
łuski...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Gość_abigail83_*
Napisany 22 listopada 2006 - 21:51
nomalne, niektóre łuski odstają a gdy wąż dłuższy czas leży...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 listopada 2006 - 22:20
no musze sie tu zgodzic z przedmowcami moj pyton tez...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 listopada 2006 - 10:47
dzieki wszystkim :) w takim razie nie martwie sie juz...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 listopada 2006 - 10:58
Wiec zaczne od najbardziej oczywistej sprawy; to troche jak z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 listopada 2006 - 17:22
Basenik z woda duzy to moj regius ma caly czas...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany