Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

wybór zwierzęcia

- - - - -  
Anakonda zielona - pierwszy wąż?

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
4 odpowiedzi na ten temat

#1 AvoCado

AvoCado
  • Terrarysta
  • Z nami od: 4110 dni
  • Polska / Podkarpackie / Lańcut

Napisany 14 marca 2015 - 20:42

Witam, szukam jakiegoś młodego dusiciela, zdecydowany bylem na PMB lub Siatkę lecz na dzień dzisiejszy nie ma szans dostać sznurówki tych gatunków ( oczywiście w nominalnym ubarwieniu) natomiast znalazłem hodowce który sprzedaje młode Andzie... I w związku z tym mam pytanie, czy ten gatunek węża ogarnąłby ktoś kto nie ma doświadczenia w hodowli węży? Tzn. chwilę zajmowałem się BCI znajomego ale tego nie ma co brać pod uwagę. Zdaje sobie sprawę do jakich rozmiarów dorasta taka Andzia, mam warunki do trzymania takiego weza oraz pieniądze na utrzymanie, tylko pozostaje kwestia czy bez większego doświadczenia w hodowli dam sobie z nią...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: Anakonda zielona - pierwszy wąż?     x

#2 bischop

bischop
  • Terrarysta
  • Z nami od: 4393 dni
  • Polska / Pomorskie / Gdańsk

Napisany 14 marca 2015 - 20:58

Nie będę się rozpisywał i uzasadniał, anakondę zieloną odradzam jako...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 dzoodzoo

dzoodzoo

Moderator na działach wężowych !!

• Moderator
  • Z nami od: 4721 dni
  • Polska / Lubuskie / Nowa Sól

Napisany 14 marca 2015 - 21:07

powiem tak: siatkę czy tygrysa w nominale znajdziesz tylko kwestia...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#4 AvoCado

AvoCado
  • Terrarysta
  • Z nami od: 4110 dni
  • Polska / Podkarpackie / Lańcut

Napisany 14 marca 2015 - 22:19

Rozumiem, dzięki za odpowiedzi.Musze sie jeszcze dobrze zastanowić, widziałem kilka...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#5 dzoodzoo

dzoodzoo

Moderator na działach wężowych !!

• Moderator
  • Z nami od: 4721 dni
  • Polska / Lubuskie / Nowa Sól

Napisany 14 marca 2015 - 22:25

co do smrodu: wchodząc do przedpokoju zawsze czuję smród po...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.