Witam.
Nie jestem początkującym terrarystą , ale kameleona jemeńskiego akurat posiadam od 3 miesięcy. Co do hodowli, przestrzegania żywienia, witamin, wapna, wilgotności, przestrzeni i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 marca 2015 - 21:48
Witam.
Nie jestem początkującym terrarystą , ale kameleona jemeńskiego akurat posiadam od 3 miesięcy. Co do hodowli, przestrzegania żywienia, witamin, wapna, wilgotności, przestrzeni i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Sprzedam jaszczurki
Kameleon lamparci Nosy Be True Blue Furcifer pardalismajusia10, 30 maj 2025 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Jaszczurki
Kameleon jemeński - zbrązowiałMelonik1109, 14 mar 2025 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Początkujący hodowcy jaszczurek
KameleonKacper123G ![]() |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Furcifer pardalis " Nosy Be " - Kameleon lamparci CB24Split, 27 paź 2024 |
|
![]() |
|||
początkujący jaszczurki
ŚMIETNIK
Przygarne kameleontikey, 07 wrz 2024 |
|
![]() |
Napisany 09 marca 2015 - 03:20
Możesz wkleić fotki, wypełnić tabele, szczególnie opisać jak masz rozwiązaną kwestie UVB (rodzaj, odległość od UVB itp.), i suplementacji wapń/witaminy:
Co konkretnie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 marca 2015 - 04:35
No więc :
Napisany 09 marca 2015 - 08:21
siemka deejay, nie wiem czy to ci pomoże, ale miałem podobny problem z kamkiem więc kupiłem mu nową lampę reptila UVB100 i do pokarmu preparat...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 marca 2015 - 08:43
Nie napisałeś jak często i w jakiej ilości podajesz wapń i witaminy ale na pierwszy rzut oka tu może być problem. To na pewno nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 marca 2015 - 11:53
Codzienne przyjmowanie wapnia z D3 jest BARDZO SZKODLIWE . Temperatura na wyspie stanowczo za wysoka .
Napisany 09 marca 2015 - 14:05
Nie jest to wada wrodzona bo od małego miałby takie problemy a nie w wieku 3 mesięcy.
JAk dla mnie nie dobory witaminowe i to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 marca 2015 - 17:06
Napisany 09 marca 2015 - 17:54
I przepraszam że nic nie odpisałem w sprawie dawkowania wapnia i witamin, Wapno podawałem codziennie, a witaminy raz na tydzień, ponieważ po witaminach dostawał telepania...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów