Witam mam stosunkowo młodego Henryka wszystko z nim wporządku, robi zdrową kupkę coodziennie raz dziennie :P nie jest ospały a ni nic z tych rzeczy mój problem dotyczy żywienia, jaszczurka zjada wszystko chętnie ale mam teraz spory kłopot. Karaczany które zamówiłem okazały się jeszcze za małe do skarmiania mają około 0,5cm (pomijając to, że przez bezmyślnego kolege co najmniej 30 mi uciekło i teraz mam obawy co do plagi w mieszkaniu...lepy już rozstawione),a te którymi karmiłem skończyły się. W moim lokalnym sklepie miałem miec zakupione argentyńskie karaczany juz tydzien temu i było by po problemie, ale spoźniają im się z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 marca 2015 - 16:39
Podobne tematy: Pogona henrylawsoni - pokarm zastepczy x
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Maluchy Agama karłowata ( Pogona henrylawsoni ) 2024Split, 07 paź 2024 |
|
![]() |
|||
Straszyki
pokarm dla straszyków w sklepachBursztynowy, 20 wrz 2024 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Kupie hurt Pogona VitticepsSplendor, 20 wrz 2024 |
|
![]() |
|||
żywienie
Straszyki
pokarm dla straszykówBursztynowy, 19 wrz 2024 |
|
![]() |
![]() |
||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Agama brodata (pogona vitticeps) zero hypoEmemem, 21 kwi 2024 |
|
![]() |
Napisany 03 marca 2015 - 17:25
Dużo jest możliwośći...
Zielone : Bazylia, melisa... masz na pogona.pl...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez Nektarynek, 03 marca 2015 - 17:25.
Napisany 03 marca 2015 - 17:36
a to ok ufff spokojnie bazylie mam i rukole to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 marca 2015 - 17:37
Albo od biedy daj te małe karaczany - przecież też...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 marca 2015 - 18:10
A co z tym suszonym gammarusem? Miał ktoś z tym...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów