Witajcie! Wrzucam zdjęcia agamy,którą mam zamiar kupić aczkolwiek nie wiem czy jest to karłowata czy raczej brodata i potrzebuje pomocy w identyfikacji :wink: . Pani ze sklepu zoologicznego nie jest w stanie mi pomóc, nie orientuje się nawet jaka to płeć. Mam również wątpliwości co do zdrowia malucha... Jej ogonek jest wykrzywiony. Ma to być moja pierwsza jaszczurka ale z tego co już wiem to może być krzywica lub deformacja od momentu wyklucia. :-(
Napisany 08 stycznia 2015 - 23:33
Podobne tematy: Brodata czy karłowata? x
Sprzedam jaszczurki
Samiec Orange x Red Agama brodata + terraria z płyty meblowej i wyposażenie.tyskie12, 20 sie 2025 |
|
![]() |
|||
śląskie
Giełda
Chce kupić młodą agamke karłowatą, najlepiej samiec, samiczka w ostateczności.Lgs, 19 cze 2025 |
|
![]() |
|||
Wyceny, gdzie kupić
Gdzie kupić mysz pigmejską/karłowatą?MusMus, 28 lut 2025 |
|
![]() |
|||
Archiwum ogłoszeń
Oddam w dobre ręce agamę brodatą!krawuczke ![]() |
|
![]() |
|||
Archiwum ogłoszeń
Oddam Agame BrodatąSilvayq, 06 lut 2025 |
|
![]() |
Napisany 08 stycznia 2015 - 23:53
Agama brodata ;) Ogonek ma skrzywiony, bo jest tak również...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 stycznia 2015 - 01:26
Weterynarz 30 km ode mnie niestety. Zbiornik jest bardzo nieciekawy,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 stycznia 2015 - 12:13
Tak, nie powinno być problemu z dużym zbiornikiem ;)
A...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 stycznia 2015 - 21:55
Faktycznie. Szczerze mówiąc ciężko mi się zdecydować co do kupna...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 stycznia 2015 - 09:18
Z dużym terrarium nie będziesz miał problemu, jednak trudniej jest...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 stycznia 2015 - 14:31
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów