Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

zachowania

- - - - -  
Ulubione miejsce

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
3 odpowiedzi na ten temat

#1 Maxiores

Maxiores
  • Terrarysta
  • Z nami od: 3995 dni
  • Polska / Mazowieckie / Warszawa

Napisany 07 stycznia 2015 - 22:23

Cześć. Mój samiec Lasiodora parahybana siedzi ciągle w jednym miejscu w terrarium, prawy róg przy ściance. Ma tam swoją kryjówkę i wcale z niej nie wychodzi, czasem jak mu odkopie wejście (bo zakopuje skubaniec) żeby rzucić świerszcza (bo tak to nie wyjdzie leń) to normalnie atakuje i je (oczywiście w kryjówce). Nie widziałem go poza nią od chyba ponad miesiąca, ostatnie linienie 2 tygodnie temu. Wcześniej myślałem, że to normalne, niebawem będzie liniał, to nie wychodzi. Ale teraz nadal nie widzi mu się, aby stamtąd wyjść. Rozumiem, że po prostu tak mu pasuje i tam będzie siedział, moje pytanie co...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: Ulubione miejsce     x

#2 czubek

czubek

Pomocny w działach początkujący ptaszniki i nie tylko

• Pomocny
  • Z nami od: 4704 dni
  • Polska / Małopolskie / Kraków

Napisany 07 stycznia 2015 - 22:36

Obserwujesz swojego pająka całą dobę, że twierdzisz że nie wychodzi...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 Maxiores

Maxiores
  • Terrarysta
  • Z nami od: 3995 dni
  • Polska / Mazowieckie / Warszawa

Napisany 07 stycznia 2015 - 23:28

Patrzę często w dzień i w nocy także co jakiś...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#4 AbaddonBCN

AbaddonBCN

Uprzednio Moderator na działach pajęczarskich

• Terrarysta
  • Z nami od: 4773 dni
  • Polska / Świętokrzyskie / Kielce

Napisany 08 stycznia 2015 - 04:20

Po za tym takich tematów jest mnóstwo, sam ostatnio założyłeś...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.