Cześć. Mój samiec Lasiodora parahybana siedzi ciągle w jednym miejscu w terrarium, prawy róg przy ściance. Ma tam swoją kryjówkę i wcale z niej nie wychodzi, czasem jak mu odkopie wejście (bo zakopuje skubaniec) żeby rzucić świerszcza (bo tak to nie wyjdzie leń) to normalnie atakuje i je (oczywiście w kryjówce). Nie widziałem go poza nią od chyba ponad miesiąca, ostatnie linienie 2 tygodnie temu. Wcześniej myślałem, że to normalne, niebawem będzie liniał, to nie wychodzi. Ale teraz nadal nie widzi mu się, aby stamtąd wyjść. Rozumiem, że po prostu tak mu pasuje i tam będzie siedział, moje pytanie co...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
3 odpowiedzi na ten temat
Podobne tematy: Ulubione miejsce x
niemcy
Wspólne przejazdy, wspólne zamówienia
Hamm 13.09.2025r szukam miejsca/ewentualnie wolne miejsce u mnielepidurus, 15 sie 2025 |
|
![]() |
|||
zachowania
Jaszczurki
Miejsce załatwiania się agamy brodatejKarpik000, 01 lip 2023 |
|
![]() |
|||
terrarium - pozostałe tematy
Węże
Miejsce na terrariumbelcik ![]() |
|
![]() |
![]() |
||
jaszczurki
Budowa, osprzęt
miejsce dla terrariumCypriano, 07 mar 2021 |
|
![]() |
|||
warunki hodowli
Ptaszniki
Miejsce na terrariumSombra, 06 gru 2020 |
|
![]() |
Napisany 07 stycznia 2015 - 22:36
Obserwujesz swojego pająka całą dobę, że twierdzisz że nie wychodzi...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 stycznia 2015 - 23:28
Patrzę często w dzień i w nocy także co jakiś...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 stycznia 2015 - 04:20
Po za tym takich tematów jest mnóstwo, sam ostatnio założyłeś...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów