witam . moja gienia dwa dni temu nie wyliniała do końca . część która nie wyliniała dosyć mocno trzyma sie pająka . zwiększyłem wilgotność . pytanie : czekać aż odpadnie samo czy starać sie ściągnąć
Napisany 08 grudnia 2014 - 14:57
witam . moja gienia dwa dni temu nie wyliniała do końca . część która nie wyliniała dosyć mocno trzyma sie pająka . zwiększyłem wilgotność . pytanie : czekać aż odpadnie samo czy starać sie ściągnąć
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Samica dorosła P.cambridgei oraz młode samice A.geniculataVip3r, 06 paź 2025 |
|
|
|||
Theraphosay, Poe metallica, geniculata pulchripes dorosłe całość tanioMrRetic, 16 wrz 2025 |
|
|
|||
L. Parahybana SAMIEC, A. Geniculata 2 sztukioli27, 28 lip 2025 |
|
|
|||
wylinka
Dymorfizm płciowy u ptaszników
Sexowanie z wylinkiNIZIOL86, 23 lip 2025 |
|
|
|||
A.geniculata 1-1.5DC Ostrawaarachnoania, 25 lip 2025 |
|
|
Napisany 08 grudnia 2014 - 15:35
Możesz namoczyć ten przyklejony fragment mieszanką płynu do mycia naczyń...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 grudnia 2014 - 16:57
Możesz namoczyć ten przyklejony...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 grudnia 2014 - 17:50
@[member="TherapoTerra"] często popełnianym błędem (no może, nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 grudnia 2014 - 23:11
Napisany 08 grudnia 2014 - 23:49
U małych pająków też nie ma z tym problemu...nie poimy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 grudnia 2014 - 16:22
dzięki za info,po paru dniach namaczania kapapaks dało sie lekko...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów