Ja mam taki sam problem, próbuję oswajac moją legwanicę, ale już powoli godzę się z tym, ze mnie nigdy nie pokocha :( Owszem pozwala na prace w terrarium, ale jak tylko widzi, ze się zbliżam do niej na niewielką odległość od razu przyjmuje postawę obronną i zaczyna bić ogonem. Raz nawet ugryzła. Sama nie wychodzi z terrarium, nawet jak ma zostawione otwarte szybki przez pół dnia, a przy wyjmowaniu jej na siłę robi spustoszenie w terrarium. Ostatnio jednak zauważyłam nowość w jej zachowaniu. Wyglądała na zainteresowaną zapachami kuchennymi, więc na drewnianą łyżkę wzięłam trochę ugotowanych warzywek i chciałam je położyć...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
16 odpowiedzi na ten temat
Napisany 14 listopada 2006 - 14:55
Podobne tematy: legwan nie do oswojenia x
Archiwum ogłoszeń
LEGWAN ZIELONYWIEDZMIN1 ![]() |
|
![]() |
|||
Archiwum ogłoszeń
Legwan zielony 7 latJvlaasek123, 08 lut 2025 |
|
![]() |
|||
Archiwum ogłoszeń
Legwan zielony 7 latJvlaasek123, 08 lut 2025 |
|
![]() |
|||
Archiwum ogłoszeń
Legwan Zielony(samica), Podkarpackiewojtas0606, 01 sty 2025 |
|
![]() |
|||
Archiwum ogłoszeń
Sprzedam Legwan ZielonyBodziak_96, 09 sie 2024 |
|
![]() |
Napisany 14 listopada 2006 - 19:04
a dlugo masz legwana Justa?
Napisany 15 listopada 2006 - 08:10
To takie zainteresowanie żarełkiem należy wykorzystac. Legwany dają się często...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Gość_Anonymous_*
Napisany 15 listopada 2006 - 10:23
15 dni po kilka godzin dziennie przy terra, zero zwracania...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 listopada 2006 - 14:42
leg jest u mnie około pół roku, i jak sądzę...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 listopada 2006 - 21:03
NIE wiem czy na coś wam się to przyda ale...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 listopada 2006 - 11:20
Brawo NERII za determinacje w działaniu :)
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów