dzięki za pomoc, włąściwie to tylko tu ją dostałam. Ironia i szczęście zarazem. Oczywiście byłam u veta. Pasożytów brak, krzywica bardzo poważna.. Włąściwie już jąopanowaliśmy, o ile w ogóle można, ale straty są niesamowite. Olałam już sklep, w którym kupiłam Gacusia, jest po prostu spalony. A pamiętam jeszcze jak pani mówiła, że można kupić taniej, ale to są prawdopodobnie chore zwierzęta... Bez komentarza. Kończymy Gackowi robić terrarium o parametrach mega-giga i mam nadzieję, że po naszym trudnym początku nastąpi dlugi i przyjemny ciąg dalszy! W każdym razie: ewka- bardzo Ci dziękuję za zainteresowanie moim postem. Jestem już dużo mądrzejsza i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

21 odpowiedzi na ten temat

Napisany 01 lutego 2015 - 01:08
Podobne tematy: Czy to pierwsze objawy krzywicy? x
| linienie

Gekon lamparci (Eublefar) Pierwsze linienieWAK, 16 gru 2022 | 
 |   |   | ||
| terrarium

Jaszczurki Felsuma pierwsze terrarium, kilka pytań na począteklukasz_90, 19 lip 2022 | 
 |   | |||
| wybór zwierzęcia

Zwierzęta Jakie zwierze nabyć, na pierwsze do terrarium(w opisie moje, może nieco specyficzne warunki)?Kacper68204  ,  31 sty 2022 | 
 |   | |||
| rozmnożenie jaszczurki

Raporty rozmnożeniowe Monstra sie kluja - pierwsze klucie Helodermy meksykanskiejMikeB  ,  18 sty 2018 | 
 |   |   | ||
| Archiwum ogłoszeń Kupię chrząszcza / chrząszcze na pierwsze terrariumSillyWombat, 23 sie 2021 | 
 |   | 

Napisany 01 lutego 2015 - 09:43
						Mogłabyś napisać co z krzywicą u Gacusia -jakie leki i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się  :) 

0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany
 Ten temat jest zablokowany