wagi niestety nie mam takiej zeby go wazyc. ze 2 razy tylko glowke mu wlozylem i dalej sam juz lykal. natomiast teraz zaczal wypluwac i wpychalem mu glebiej i ze 2 razy sie udalo a teraz juz nie przyjmuje wcale wypluwa ciagle. Nic bede prubowal dawac mu co kilka dni moze sam wkoncu nabierze ochoty. nie chce ciagle probowac mu wpychac do gardla zeby mu krzywdy nie zrobic przypadkiem. Zobaczymy moze wkoncu nabierze ochoty i sam zacznie jesc, mam nadzieje
Napisany 15 października 2014 - 16:57
Podobne tematy: Wąż odmawia jedzenia... x
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Messor Barbarus około 400 mrówek + zestaw jedzenia i akcesoriówHasko, 09 maj 2025 |
|
![]() |
|||
żywienie
Początkujący hodowcy węży
Jak długo bez jedzenia w trakcie wylinki.TurboTomek, 07 lut 2025 |
|
![]() |
|||
żywienie
Gekony Nowej Kaledonii: rodzaj Correlophus, Mniarogekko, Rhacodactylus
Jak zachęcić gekona orzęsionego do jedzenia innych smaków papki?Quba_, 21 maj 2024 |
|
![]() |
![]() |
||
![]() Ile dawać jedzenia i co jaki czas karmić węża mahoniowego?bartekkk_22, 18 lis 2020 |
|
![]() |
|||
początkujący jaszczurki
Gekony Nowej Kaledonii: rodzaj Correlophus, Mniarogekko, Rhacodactylus
Mały gekon orzęsiony - nauka jedzenia świerszczyankravis, 11 lip 2023 |
|
![]() |
Napisany 15 października 2014 - 19:01
wagi niestety nie mam...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 października 2014 - 19:36
Mały offtop @[member="bischop"] możesz...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 października 2014 - 12:08
Napisany 16 października 2014 - 14:21
ok dzieki za podpowiedzi. Nie karmie juz go przymusowo. Znalazlem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 października 2014 - 11:28
dobra znalazlem dostep do zywych oseskow i zywe je normalnie,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów