Obecnie jestem w liceum i wyleciały mi plany związane z profesjonalną hodowlą(mialem takie przez całe gimnazjum), bardzo bym chciał pomagać w takich sklepach jak np. Gady-gady nawet za darmo, bardzo lubie siedzieć przy tego typu zwierzęetach ;) mialem oferte na wakacje u takiego pana ale to bardziej sklep z chomikami itd... ale gady tez są =] lecz rodzice odmówili =/ teraz sądze ze by sie zgodzili. Więc jak widzisz do studji moze Ci sie duzo zmienić, pomysl o tym ze w przyszlosci bedziesz mial rodzine i trzeba bedzie ją wyzywic, więc mysl bardziej o pracy z większymi zarobkami ;) bo...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
16 odpowiedzi na ten temat
Napisany 17 grudnia 2006 - 16:50
Napisany 14 stycznia 2007 - 10:36
Praca w takim sklepie powinna miec raczej charakter dorywczy, bo...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 lutego 2007 - 15:41
A może lepiej pracować w placówce, która zajmuje się zwierzętami...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 września 2007 - 22:04
Witam
powiem ci tak jeżeli naprawde libisz to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
powiem ci tak jeżeli naprawde libisz to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 września 2007 - 23:28
[quote]siemak :D
Zbliża się egzamin na koniec gimnazjum ,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Zbliża się egzamin na koniec gimnazjum ,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 30 września 2007 - 10:26
ja gdybym miał jeszcze jedną szansę wyboru szkoły to w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 października 2007 - 23:03
W Polsce brakuje weterynarzy ktorzy widza cos na temat gadow...
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów