Witam serdecznie,
szukam jakiegoś małego ssaka, który umilałby mi zasypianie w pokoju patrząc co tam wyprawia, myślałem o lotopałance, popielicy afrykańskiej, bądź myszach pigmejskich i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 września 2014 - 22:01
Witam serdecznie,
szukam jakiegoś małego ssaka, który umilałby mi zasypianie w pokoju patrząc co tam wyprawia, myślałem o lotopałance, popielicy afrykańskiej, bądź myszach pigmejskich i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Sprzedam żółwie, krokodyle, płazy, małe ssaki (nie karmowe)
Popielice afrykańskieluki79, 21 sie 2025 |
|
![]() |
|||
żywienie
Początkujący hodowcy jaszczurek
Cześć . Pytania o felsumaYesik, 20 lut 2025 |
|
![]() |
|||
wybór zwierzęcia
Początkujący hodowcy jaszczurek
Co na początek - pytania początkującego hodowcy ?Juanhijuan ![]() |
|
![]() |
![]() |
||
warunki hodowli
Zwierzęta karmowe
Hodowla świerszczy - Podstawowe InformacjeJakub122, 02 sty 2025 |
|
![]() |
|||
tematy ogólne
Początkujący hodowcy ptaszników, skorpionów i innych pajęczaków
Rodzina Ctenizidae - podstawowe informacjeTherapoTerra, 09 lis 2024 |
|
![]() |
Napisany 19 września 2014 - 18:09
1) 3-6 lat.
2) Dużo mniej niż myszy a do szczurów po prostu nie ma co porównywać. Szczury przy nich to wyjątkowe "śmierdziele".
3) Można...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez Arbasali, 19 września 2014 - 18:10.
Napisany 20 września 2014 - 07:59
Wszystkie informacje znajdziesz w opisie: https://www.terrarium.com.pl/popielica-afrykanska/
Napisany 20 września 2014 - 09:37
Wybacz, ale ja tam nie widzę informacji nawet o długości życia, ani o oświetleniu, ani o innych zwierzętach, ani o tym, że jak tylko mają...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 września 2014 - 13:31
no to, ktoś się nie postarał robiąc opis :E
Napisany 20 września 2014 - 13:45
Szczerze mówiąc, ten opis pozostawia wiele do życzenia ;) Do innych, na które się natknęłam nie mam zastrzeżeń, ale tu chociaż tą długość życia można...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 września 2014 - 19:03
U mnie popielice piły z poidełka. Niestety przez zapach nie byłam w stanie trzymać tych uroczych zwierzaków dłużej a próbowałam z różnymi podłożami - chyba...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 października 2014 - 07:57
Moje popielice piją z poidełka :).
a co do oswojenia to chłopczyk jest strasznym ,,wariatem" wejdzie na rękę ale szybko biegnie ku ramionom i chowa...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 października 2014 - 22:38
Dziękuję bardzo za odpowiedzi! Wyczerpany temat maksymalnie :)
Ciekaw jestem jak to będzie z zapachem bo zdania są podzielone... dół klatko-terrarium u mnie to kuweta,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 grudnia 2014 - 23:17
ja mam dwie popieliczki na trocinach, i żadnego zapachu od nich nie czuje.
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów