Witam!
Mam 5-cio tygodniowego henryczka :) Chciałem zadać kilka pytań, chodzi mi ogólnie o towarzyszy których chciałbym zakupić żeby nie było mu smutno :) Po pierwsze jest to samiec.. I tu następują pytania:
1. Czy mogę po prostu dokupić mu jednego henryka (samca)? Będą się gryzły/dominowały nad sobą? Słyszałem i czytałem że henryki są w miarę łagodne ale nie chciałbym stwarzać konfliktów w terra.
2. Jeżeli nie, to kupiłbym samice.. i tu rodzą kolejne dwa pytania, czy samiec nie będzie nad nią dominował? oraz czy może łatwo dojść do zapłodnienia etc. ponieważ nie mam warunków żeby utrzymać całe stadko henryczków...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 14 września 2014 - 19:01
Podobne tematy: Koledzy dla Henryka :> x
warunki hodowli
Jeże
Koledzy dla jezykaMieciel ![]() |
|
![]() |
|||
![]() |
warunki hodowli
Agamy - brodata i karłowata
Woliera dla Henrykajulkazolw3004, 07 maj 2016 |
|
![]() |
![]() |
|
Fotorelacje z budowy zbiorników i osprzętu
Do oceny. Terrarium dla kameleona HenrykaEasyGo, 31 gru 2015 |
|
![]() |
![]() |
||
![]() |
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Pilnie zamienię oswojonego HenrykaLowca_Smokow, 29 lip 2014 |
|
![]() |
Napisany 14 września 2014 - 19:07
Witam cie a więc tak samce 2 nie mogą być...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 14 września 2014 - 19:09
Dzięki za odpowiedź ale poczekam aż wypowie się ktoś z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 14 września 2014 - 19:13
nie ma sprawy ja wyrażam tylko swoją opinie :)
Sam...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez xKozUx, 14 września 2014 - 19:13.
Napisany 14 września 2014 - 19:19
Z tego co czytałem na Pogonie i innych stronach rzadko...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 14 września 2014 - 19:20
1. Lepiej nie dawać dwóch samców mimo wszystko.
2 ....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 14 września 2014 - 19:26
Dlatego właśnie zadałem pytanie czy łatwo dochodzi do zapłodnienia ponieważ...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 14 września 2014 - 19:34
Napisany 14 września 2014 - 19:39
Tzn z tymi samcami jest tak, że henryki są rzeczywiście...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 14 września 2014 - 19:39
Rozumiem, dlatego piszę na forum a nie słucham się jednej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów