Jeżeli to twój pierwszy pająk to nie polecam. Jeżeli już MUSISZ wziąć jakiegoś, to zacznij od kędziorów, spokojnych i mało jadowitych gatunków. Geniculata jest troszkę za bardzo nerwowa i łatwo możesz się przestraszyć, zrobić gwałtowny ruch i albo doprowadić do ukąszenia, albo upuścić pająka. Jeżeli masz taki hodowlany "niedosyt" to kup sobie jeszcze kilka pająków i się nimi zajmij. Wtedy będziesz miał przy nich sporo roboty i będziesz mógł obserwować efekty swojej pracy-"obcowania z nimi. Mówię poważenie. Kup jeszcze kilka spokojnych gatunków. To pomaga ;). A co do siły jadu geniculat: Sądzę, że siła jadu dorosłej geniculaty jest znacznie większa...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
14 odpowiedzi na ten temat
Napisany 30 października 2006 - 13:51
Gość_Anonymous_*
Napisany 30 października 2006 - 14:33
a mój vagansek jest taaaki mięciutki i milutki w dotyku......więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 31 października 2006 - 18:58
[quote]a mój vagansek jest taaaki mięciutki i milutki w dotyku......więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 listopada 2006 - 13:02
raczej arachnofil(ka) :p
tak jak ja, hyhy ;)
tak jak ja, hyhy ;)
Napisany 01 listopada 2006 - 15:12
co do brania na rękę wszystko w hodowli powinno się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów