prosze sie tu wpsywac kto posiada zolwie ostrogrzbiete-w jakiej ilosci, jaki wiek, plec i wielkosc!!
potrzebuje tych informacji poniewaz poszukuje partnera dla mojej samicy-jestem w sanie oddac swoje dwa maluchy za samca!!
6 odpowiedzi na ten temat
Napisany 20 września 2005 - 11:16
Podobne tematy: kto ma ostrogrzbiety?? x
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
DO ADOPCJI ŻÓŁW Sasza Graptemys pseudogeographica (Żółw ostrogrzbiety)Dozoe_mike, 22 kwi 2022 |
|
![]() |
|||
warunki hodowli
Początkujący hodowcy żółwi
żółw hieroglifowy i żółw ostrogrzbiety czy może być trzymany w akwarium 80/90Lmanf23 ![]() |
|
![]() |
|||
zdrowie
Żółwie wodno-lądowe
Podanie leku- żółw ostrogrzbietyBen0105, 23 maj 2021 |
|
![]() |
|||
zimowanie
Żółw ostrogrzbietypaxxta ![]() |
|
![]() |
![]() |
||
zdrowie
Spuchnięte oczy, senność, dziwne dźwięki żółw ostrogrzbietyFafik1, 09 maj 2018 |
|
![]() |
![]() |
Napisany 01 października 2005 - 15:32
Wychodzi na to, że ja mam ostrogrzbiety (chociaż gdy je...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 października 2005 - 20:41
http://zwierzeta.eurocity.pl/ogloszenia.php?v=og&p1=21&m_kateg=417
poszukaj tutaj
poszukaj tutaj
Napisany 04 października 2005 - 17:05
Do Ola MH: Jeden to Graptemys pseudogeographica kohnii a drugi...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 października 2005 - 17:15
[quote]Do Ola MH: Jeden to Graptemys pseudogeographica kohnii a drugi...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 października 2005 - 17:45
zerknij na moją stronke [url]www.ostrogrzbiety.prv.pl[/url] , jest tam krótki opis...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 października 2005 - 17:04
AdamEx mógłbyś coś nowego napisać, lub dodać jakieś zdjęcia na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów