Witam,
Ostatnio anlapalem duzych zielonych konikow polnych, na lakach poza maistem.
Natrafilem jednak na posty, w ktorych zdania sa podzielone co do karmienia takimy "planktonem"
Wiec reasumujac karmic czy nie karmic????
Napisany 28 lipca 2014 - 21:06
Witam,
Ostatnio anlapalem duzych zielonych konikow polnych, na lakach poza maistem.
Natrafilem jednak na posty, w ktorych zdania sa podzielone co do karmienia takimy "planktonem"
Wiec reasumujac karmic czy nie karmic????
Sprzedam terraria, akcesoria, rośliny
Terrarium szklane 60x40x120 : Tło strukturalne, duża wentylacja idealne dla kameleonaKwdiil, 20 lip 2025 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Kameleony
Wet dla kameleonaTunku_x2, 31 maj 2025 |
|
![]() |
|||
tematy ogólne
Wyceny, gdzie kupić
Gdzie kupić kameleona lamparciego? [POZNAŃ]zioms ![]() |
|
![]() |
![]() |
||
zdrowie
Owady
Pasi konik olbrzymi źle przeszedł wylinkęNewt99, 27 sty 2025 |
|
![]() |
![]() |
||
Fotorelacje z budowy zbiorników i osprzętu
Terrarium dla KameleonastefanR, 15 maj 2023 |
|
![]() |
![]() |
Napisany 28 lipca 2014 - 21:13
Skoro trafiłeś na te posty to znasz potencjalne niebezpieczeństwo i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 lipca 2014 - 23:33
Darmowy pelnowartosciwoy pokarm, koniki wygladaja na zdrowe niema nic niepokojacego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 lipca 2014 - 23:36
Jak już pisałem, Twój wybór a opinie są podzielone, ja...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 lipca 2014 - 00:06
Nie jest droga, dosc dyskusyjne stwierdzenie :D
Podobno weze zjedza...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 lipca 2014 - 00:19
Zbożówki. I jedzą co 5-7 dni i jedną myszą większość...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 lipca 2014 - 07:49
Ja co roku karmię Wacława planktonem łąkowym, wówczas nawet nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 lipca 2014 - 13:46
Oczywiście nie twierdzę, że nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 lipca 2014 - 16:28
Zagadnąłem weterynarza o cenę badania kału u kamyka i mi...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 lipca 2014 - 16:32
U mojego weta badanie kału czy węża czy wiewiórki to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów