axy to nie są brudasy !!!
Brudasy to akwaryści którzy tworzą im nieprzyjazne warunki.
Ja w swoim akwarium od 3 lat nie sprzątam, a woda krystaliczna.(przecieram jedynie szyby od wewnątrz)
Napisany 04 lipca 2014 - 22:10
axy to nie są brudasy !!!
Brudasy to akwaryści którzy tworzą im nieprzyjazne warunki.
Ja w swoim akwarium od 3 lat nie sprzątam, a woda krystaliczna.(przecieram jedynie szyby od wewnątrz)
tematy ogólne
Żółwie wodno-lądowe
Czy znacie tanie sklepy z akcesoriami do akwarium?KorciPL, 04 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam terraria, akcesoria, rośliny
Terrarium szklane - Paludarium (terrarium + akwarium) 50x50x120cmvantis_terra, 17 cze 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam terraria, akcesoria, rośliny
Akwarium na sprzedażQqror ![]() |
|
![]() |
|||
zachowania
Skorupiaki
Jak "wyprowadzić" krewetki z akwariumJędrek ![]() |
|
![]() |
|||
terrarium
Zwierzęta
Dobór zwierząt w terrariumAsam_eR, 31 paź 2024 |
|
![]() |
Napisany 05 lipca 2014 - 12:45
dokładnie:0 ja niestety nie mam filtra dennego chociaż powoli myślę...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 lipca 2014 - 18:01
Całkiem już się pogubiłem... Chciałbym zastosować żwir tylko jaki będzie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 lipca 2014 - 18:11
na moim blogu jest kalkulator do obliczania akwarium, tam jest...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 lipca 2014 - 21:16
Z wisły nic nie polecam syf i ściek, żwir i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 lipca 2014 - 13:02
Ja mam akwarium 112l i posiadam filtr Multikani800 z 4...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 lipca 2014 - 16:39
i właśnie ten biorę, pytanie tylko które dodatkowe pojemniki i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 lipca 2014 - 18:57
Wg. Aquael wystarczą 2 pojemniki, ja jednak mam 4 i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 lipca 2014 - 19:15
http://www.youtube.com/watch?v=1RBnw8Hqy7E
ciekawy link
test ceramiki / tak poglądowo jakie bywają...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 lipca 2014 - 22:38
Takie pytanko, ma ktoś u siebie oświetlenie led? Jaką taśmę...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów