Witam wszystkich ;)
Dziś, po półtora roku poszukiwań ładnych aksolotli w odmianie wild wreszcie dostałem telefon ze sklepu. Czeka na mnie parka zadbanych maluszków oczywiście z papierami ;) Ostateczny termin odbioru mam na 14 lipca także trochę czasu jest chociaż nie za dużo. Teraz pora na kilka pytań. Podstawy już znam, ale wolę dopytać niż kupować dwa razy lub co gorsza trzymać je w złych warunkach. Ile litrów akwarium potrzebuję? Jaka wysokość będzie odpowiednia? Nie mam za dużo miejsca, ale postaram się kupić największe możliwe akwarium. Zamierzam przerobić pokrywę zastępując świetlówki ledami które mniej grzeją i dostawić ze dwa wiatraki....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 lipca 2014 - 18:33
Podobne tematy: akwarium dla aksolotla - dobór filtra, wielkości i inne x
tematy ogólne
Żółwie wodno-lądowe
Czy znacie tanie sklepy z akcesoriami do akwarium?KorciPL, 04 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam terraria, akcesoria, rośliny
Terrarium szklane - Paludarium (terrarium + akwarium) 50x50x120cmvantis_terra, 17 cze 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam terraria, akcesoria, rośliny
Akwarium na sprzedażQqror ![]() |
|
![]() |
|||
zachowania
Skorupiaki
Jak "wyprowadzić" krewetki z akwariumJędrek ![]() |
|
![]() |
|||
terrarium
Zwierzęta
Dobór zwierząt w terrariumAsam_eR, 31 paź 2024 |
|
![]() |
Napisany 01 lipca 2014 - 20:33
Akwarium im większe tym lepsze:) myślę że dla 2 dorosłych...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 lipca 2014 - 21:37
może zacznij od wybrania akwarium. Wielkość i kształt. Na moim...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 lipca 2014 - 23:00
Pusty jest mi potrzebny aby włożyć do niego wkłady chłodzące,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 lipca 2014 - 23:07
z tym pustym i wkładami to marny pomysł (delikatnie mówiąc)
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 lipca 2014 - 23:14
o czymś jeszcze powinienem wiedzieć? Roztwór holtfretera 20% od razu...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 lipca 2014 - 23:50
w akwarium woda dojrzała, wpuszczamy axy. / podmieniamy woda z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 lipca 2014 - 23:52
jakie podłoże będzie najlepsze? piasek czy żwir? i jakiej średnicy?
Napisany 02 lipca 2014 - 07:26
Ja mam piasek i aksy się bardzo dobrze czują, przy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 lipca 2014 - 15:49
Czy ktoś wie może o jakichś akwariach z aksami filtrowanych...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów