Dzisiaj rano zauważyłam że jeden z moich gekonów samiczka raptora znikneła z pojemnika.Nie mam pojęcia jak udało się jej uciec.Zpanikowana zaczełam jej szukać pod meblami i bałam się że w nocy mógł ją zjeść jeż którego zawsze na całą noc wypuszczam.Jeż nie miał krwi na pyszczku więc szukałam dalej.W końcu postanowiłam zajrzeć pod fotel.Lekko go przesunełam i usłyszałam pisk malucha.Wystraszyłam się że go przygniotłam i zaczełam rozbierać fotel i znalazłam.Gekon stracił łapkę i leci z niej krew!Ubieram się i idę z nią do weterynarza.Proszę o jakieś porady bo nadal jestem wstrząśnięta tym co zaszło :(
Podobne tematy: Gekon bez łapki! x
zdrowie
Gekony, eublefary i inne Gekkota
Gekon OrzęsionyTerraHubson_ ![]() |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Samica Lilly white Gekon orzęsionyczarek303, 01 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Młody Gekon orzęsiony na sprzedażteraphosa21, 31 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Eublefar /gekon lamparci młody samiecPrz3mEk87, 23 sie 2025 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Gekon Eublefar (Eublefar ) lamparci
Gekon lamparci - cienki ogonCheettos ![]() |
|
![]() |
Napisany 28 czerwca 2014 - 10:42
Właśnie wróciłam od weta.Gekon dostał dwa szwy, został nawodniony bo...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez szoka, 28 czerwca 2014 - 10:54.
Napisany 28 czerwca 2014 - 11:41
Będzie dobrze. Gekony to twardziele.
Napisany 28 czerwca 2014 - 11:43
Jutro zanim pójdę do weta zrobię zdjęcie jak to wygląda.Prócz...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez szoka, 28 czerwca 2014 - 12:28.
Napisany 28 czerwca 2014 - 12:47
Wypadki się niestety zdarzają. Trzymam kciuki za gekona, ważne że...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 czerwca 2014 - 14:50
Dzięki za słowa otuchy.Widziałam jak chodzi i niestety jak idzie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez szoka, 28 czerwca 2014 - 15:10.
Napisany 28 czerwca 2014 - 22:45
Gekonka powinna sie przyzwyczaić do egzystowania bez łapki, aczkolwiek może...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 czerwca 2014 - 00:31
Przecież ona nie wie że jest niepełnosprawna już do końca...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów