Witam!
Dokładnie 10 dni temu(17.06.14r) wykluł mi się gekon orzęsiony. Dzień po tym wykluł się drugi gekon ale to nie o niego chodzi. Są trzymane w 1 pojemniku, w którym codziennie jest gerberek. Niestety mam problem z tym pierwszym,ponieważ nie chce jeść świerszczy. Udało mi się podać mu 23 czerwca 2 malutkie świerszcze(żeby zjadł drugiego dość sporo się męczyłam) od tamtej pory mimo prób nie chce jeść świerszczy, za każdym razem gdy podsuwam mu świerszcza odwraca głowę albo ucieka. Próbowałam również podać świerszcza zamoczonego w gerberku, niestety też się nie udało. gekon zlizał gerberka a jak dostał mu się do...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
3 odpowiedzi na ten temat
Napisany 27 czerwca 2014 - 16:41
Podobne tematy: Młody gekon orzęsiony rozkarmianie x
Sprzedam jaszczurki
Na sprzedaż młody Sceloporus minork7l |
|
|
|||
zdrowie
Zwierzęta
Owsiki - gekon lamparciChuckusie |
|
|
|||
żywienie
Jaszczurki
Papki gekon orzęsionyMateusz1811, 19 mar 2026 |
|
|
|||
Wyceny, gdzie kupić
Gekon orzęsiony i gargulcowyAlicja033, 06 mar 2026 |
|
|
|||
Sprzedam jaszczurki
Gekon orzęsiony dalmatianbaal6, 28 lut 2026 |
|
|
Napisany 27 czerwca 2014 - 18:18
Zapomniałam dodać, że ten gekon wykluł się z jajka, które...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 czerwca 2014 - 10:40
Orzęskom dość dlugo zajmuje takie pełne rozkarmienie że przyjmują pokarm...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 czerwca 2014 - 14:16
Gekon to nie niemowlak ktorego trzeba karmić z ręki. Zdrowy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez Agixy, 29 czerwca 2014 - 14:17.
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany