A to faktycznie skoro Ty tak robisz to wszystko ok. Nie było tematu... A tak serio to nie masz się czym chwalić. Psa też byś zostawił bez opieki na 2 tygodnie? Wiem, że zaraz ktoś napisze, że gekon to nie pies i będzie miał rację, jednak nie zmienia to faktu, że zostawianie gekona 2 tygodnie bez opieki to skrajna głupota. Czy gekon przeżyje? Pewnie tak. Zadam jednak inne pytanie: Czy zdrowy dorosły gekon niekarmiony przez 1 czy 1,5 miesiąca przeżyje? Pewnie tak. Jednak czy do daje komukolwiek upoważnienie aby z premedytacją nie karmić przez 1,5 miesiąca zdrowego gekona? Absolutnie nie....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Przewóz gekona lamparciego 2 tyg.
Napisany 25 czerwca 2014 - 17:40
Podobne tematy: Przewóz gekona lamparciego 2 tyg. x
aspekty prawne
Jaszczurki
Przewóz gekonów za graniceNiunks ![]() |
|
![]() |
|||
tematy ogólne
Gekony, eublefary i inne Gekkota
Jak złapać gekona płaczącego?Dimitri, 23 lut 2020 |
|
![]() |
|||
żywienie
Początkujący hodowcy jaszczurek
Karmienie gekona lamparciegoGulaszek ![]() |
|
![]() |
![]() |
||
Sprzedam żółwie, krokodyle, płazy, małe ssaki (nie karmowe)
Kupię żółwia lamparciego SAMCAGekon88, 17 sie 2025 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Gekony Nowej Kaledonii: rodzaj Correlophus, Mniarogekko, Rhacodactylus
waga gekonajolene505 ![]() |
|
![]() |
![]() |
Napisany 25 czerwca 2014 - 20:28
Chciałem tylko przedstawić swoją opinie i przedstawiłem.
pozdrawiam Olek
Napisany 25 czerwca 2014 - 20:41
Rozumiem, jednak udzielanie porad, które mogą w jakimś stopniu przyczynić...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 czerwca 2014 - 09:22
Zgadzam się z Filipem. Można sobie zrobić automatyczną "dokarmiarke", automatyczne...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 czerwca 2014 - 09:47
A jeśli nie znajdę osoby która zajęła by się gekonem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 czerwca 2014 - 09:57
Ciężko na to pytanie odpowiedzieć, bo to trochę jak wybierać...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 czerwca 2014 - 10:08
A kiedy pierwszy raz gekon przyjechał do mnie i jadł...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 czerwca 2014 - 10:24
Jakaś szansa istnieje, ale nigdy nie wiesz jak gekon zareaguje....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 czerwca 2014 - 10:28
Dzięki wielkie wszystkim
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów