Pytanie na śniadanie - TVP2, sroda 25.10
112 odpowiedzi na ten temat
Napisany 25 października 2006 - 16:47
Sorki Dark ale wkurza mnie coś takiego moje węże i moja sprawa co z nimi robie a przecież jeżeli by było coś nie tak to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Podobne tematy: Pytanie na śniadanie - TVP2, sroda 25.10 x
rozmnażanie
Skorpiony
Lychas tricarinatus - pytanie o slingiwindstoss, 02 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
żywienie
Gekon Eublefar (Eublefar ) lamparci
dobra wiadomośc, jaszczura znowu je oraz pytanie o karaczanachIgorBalcerski, 02 maj 2025 |
|
![]() |
|||
tematy ogólne
Początkujący hodowcy jaszczurek
Gekon płaczący - pytanie ?cyrek, 20 gru 2024 |
|
![]() |
|||
terrarium
Początkujący hodowcy ptaszników, skorpionów i innych pajęczaków
Pytanie o wentylacjęqur1993 ![]() |
|
![]() |
|||
żywienie
Gekon Eublefar (Eublefar ) lamparci
Pytanie o karmówkeKeferlekman, 13 sie 2024 |
|
![]() |
Napisany 25 października 2006 - 16:51
Mi nie chodzi o ten jeden przypadek. "a po drugie to kto wymyślił teorię, że węży nie powinno się brać na ręce ok są takie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 października 2006 - 16:55
NIe chodziło mi o to, że do hodowli węży na prawdę nie potrzeba sterylnych warunków jestem rozsądnym człowiekiem i wziąłem tylko te które uważałem za...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 października 2006 - 17:08
mgajos napisał:
"W studio było bardzo ciepło i bardzo proszę kolegę Hatirasa o nie wtrącanie swoich głupich uwag, bo bycie moderatorem nie upoważnie Cię...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
"W studio było bardzo ciepło i bardzo proszę kolegę Hatirasa o nie wtrącanie swoich głupich uwag, bo bycie moderatorem nie upoważnie Cię...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 października 2006 - 17:30
Niestety nie widziałem programu (szkoła :(), ale z tego co widziałem na zdjęciach z TVP to nie było tak źle :) Oprócz tego, że źle...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 października 2006 - 17:30
Offtopic się zrobił :/
Moim zdaniem mozna brać zwierzaki na ręce (ja swoje też czasem biorę^^), ale jak w studio kameleon łazi po kolesiu,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Moim zdaniem mozna brać zwierzaki na ręce (ja swoje też czasem biorę^^), ale jak w studio kameleon łazi po kolesiu,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 października 2006 - 18:41
Witam,
Niestety ze względów technicznych nie udało mi sie zarejstrowac programu do przetworzenia, na rzecz forum. Jeśli ktoś z userów posiada materiał...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Niestety ze względów technicznych nie udało mi sie zarejstrowac programu do przetworzenia, na rzecz forum. Jeśli ktoś z userów posiada materiał...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów