Witam
Mam swojego Lasiodora parahybana i jest to mój pierwszy ptasznik. Jest w stadium L3. Byłem w szpitalu przez tydzień i gdy wyszedłem nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 czerwca 2014 - 16:15
Witam
Mam swojego Lasiodora parahybana i jest to mój pierwszy ptasznik. Jest w stadium L3. Byłem w szpitalu przez tydzień i gdy wyszedłem nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
warunki hodowli
Ptaszniki
Pająk omija włókno kokosoweAnimer84, 09 lut 2025 |
|
![]() |
|||
zachowania
Ptaszniki
zbunkrowany pająkBlashot ![]() |
|
![]() |
|||
identyfikacja
Ptaszniki
Pająk, Meksyk. Cóż to?tv3, 05 gru 2024 |
|
![]() |
|||
tematy ogólne
Ptaszniki
co to za pająk ?Matejj366, 27 lis 2024 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Ptaszniki
Pajak nie robi wylinkiGuDiX, 06 lis 2024 |
|
![]() |
![]() |
Napisany 03 czerwca 2014 - 16:48
"
CZY MOGĘ KARMIĆ PTASZNIKA OWADAMI ZŁAPANYMI W DOMU I NA ŁĄCE?Jeśli chodzi o karaczany złapane w domu, to nie powinno się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 czerwca 2014 - 16:54
Czyli nie powinno mu się nic stać :D
Czyli much nie będę za często stosować jako pokarm, jedynie w sytuacjach krytycznych :D
Napisany 03 czerwca 2014 - 19:24
lepiej kup za 2,50 biale robaki na ryby, wrzuc do sloika zakrytego gazą, much bedizesz mial multum, duzych i bedziesz mial pewniaka ze nie sa...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 czerwca 2014 - 19:44
Owad ten stwarza olbrzymie zagrożenie epidemiologiczne: badania dowiodły, że na powierzchni swego drobnego ciała mucha może przenieść do 6 milionów, a w ...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów