Malwinka do odbioru dopiero jutro - dwa razy dziennie dostaje zastrzyki i jest karmiona ręcznie. Jak mówi jej wet - ma ogromną wolę życia. Poobserwuję ją i gdy się uspokoi i zaaklimatyzuje to zobaczę czy są postępy. Velvet nadal walczy o zdrowe oczko. Niepokoiło mnie częste oddawanie moczu i duża ilość kryształków kwasu moczowego, które cały czas wystawały z kloaki, ale ponieważ codziennie się kąpie to jest OK. Prawdopodobnie jej organizm był tak odwodniony, że nerki próbują się pozbyć wszystkich zanieczyszczeń. Wczoraj przyprawiła mnie o zawał serca - akurat byłam świadkiem jak robi siusiu: tak się napinała, że aż prawie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 maja 2014 - 17:34
Podobne tematy: Malwinka i Velvet - dwie zombie z szansą na życie ? x
![]() |
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Ostatnia szansa świąteczne ceny boaGość_BFLS_* , 18 gru 2024 |
|
![]() |
||
warunki hodowli
Gekon Eublefar (Eublefar ) lamparci
Gekon lamparci życie w grupieCz4Rnny, 23 wrz 2024 |
|
![]() |
|||
linienie
Początkujący terraryści i początkujący pozostałe grupy zwierząt
Zycie mojego PtasznikaPIMP16 ![]() |
|
![]() |
![]() |
||
zdrowie
Początkujący hodowcy ptaszników, skorpionów i innych pajęczaków
Psalmopeus Irminia - czy jest szansa na ratunekvezimir, 26 gru 2022 |
|
![]() |
![]() |
||
Wyceny, gdzie kupić
Cerathoprys Ornata. Jest szansa dostać?AquariusDegel, 04 lis 2020 |
|
![]() |
Napisany 21 maja 2014 - 19:03
Napisany 22 maja 2014 - 14:34
Malwinka już w domu - pokłuta, ale w sumie dobrze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 maja 2014 - 14:36
Bidulka... taka chora i wymęczona, a jeszcze jajca wyrzuca... to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 maja 2014 - 14:42
Obie były z samcem, ale samiec nie doczekał do mojego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 maja 2014 - 21:15
Co nowy dzień to niespodzianka :) Fantastycznie, że dziewczątka wracają...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 maja 2014 - 21:47
Napisany 22 maja 2014 - 23:37
Dzięki za wsparcie i ciepłe słowa :) Panienki już wykąpane,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 maja 2014 - 00:09
Napisany 23 maja 2014 - 01:22
@cheplin79 masz rację. Ja nie wlepiałabym mandatów, tylko fundowała dokładnie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów