To może waga coś przybliży - ponad 60 kg ... Jeżeli chodzi o kajmana okularowego ...
Kajmany karzełkowate -...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
jaki krokodyl dla mnie
Napisany 12 maja 2014 - 22:42
Podobne tematy: jaki krokodyl dla mnie x
Media
Krokodyl z Sosnowca pojechał do zoo w Poznaniu. "Przebywał w basenie przez wiele tygodni ze zmarłą towarzyszką"k7l ![]() |
|
![]() |
|||
Media
Krokodyl uciekł z hodowli.Jaguś ![]() |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Para Crocodylus moreletii Krokodyl Meksykańskidzieciol78, 17 wrz 2020 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Krokodyl Meksykański |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Krokodyl Meksykański Crocodylus moreletii parka |
|
![]() |
Napisany 13 maja 2014 - 00:39
I to podstawowy błąd.
Trzeba by było z taką "podrośniętą jaszczurką popracować" i wtedy człowiek dopiero zrozumi, co to jest krokodyl 10 - 15 kg...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 13 maja 2014 - 10:37
I to podstawowy błąd.
Trzeba by było z taką "podrośniętą jaszczurką popracować" i wtedy człowiek dopiero zrozumi, co to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 13 maja 2014 - 10:37
To, że gady są bardzo silne to słyszałam, ale przekonałam się dopiero na własnej skórze. Mam legwana ok. 115 cm i waży może 3 -...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 13 maja 2014 - 10:45
Yuppi!!! Udało mi się wstawić zdjęcie z fb. Proszę napiszcie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 13 maja 2014 - 17:33
Nie można wyświetlić żądanej strony. Może ona być chwilowo niedostępna, wybrany link może nie działać lub możesz...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 13 maja 2014 - 20:33
Nie można wyświetlić żądanej strony. Może ona być chwilowo niedostępna, wybrany...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 13 maja 2014 - 23:24
Napisany 13 maja 2014 - 23:45
Zdjęcie wstawiasz: dodaj odpowiedź, po prawo na dole klikasz na Więcej opcji odpisywania, Zalącz pliki, Wybierz plik, Dołącz...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Załączone pliki
Napisany 14 maja 2014 - 07:55
Oj tam, oj tam :E Ja nigdy nie byłam tak blisko croca - zazdroszczę !
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów