Przepraszam za post pod postem, ale nie chcę zakładać nowego tematu. Wczoraj przygarnęłam dwie lamparcice - jak określił wet maja ok. 50 % szans na przeżycie... Jedna z nich ( nie Enigma) zachowuje się jak z syndromem Enigmy: nie jest w stanie zrobić kilku normalnych kroków, kręci się w kółko, chodzi tyłem, odgina głowę do góry, cały czas ma przekrzywioną w bok głowę, bardzo silne mimowolne ruchy szyi na boki. Miota nią po całym terra, przewraca się na bok ze sztywnymi łapami. Moje pytanie brzmi: czy objawy syndromu Enigmy ujawniają się tylko w postaci bardziej lub mniej częstych epizodów, czy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Napisany 10 maja 2014 - 09:49
Podobne tematy: Czy to "syndrom enigmy" ? x
| zdrowie

Ptaszniki Syndrom Dyskinetyczny u młodych ptasznikówkrzykrzysiu, 08 gru 2021 | 
 |   |   | ||
| identyfikacja

Gekon lamparci (Eublefar) Czy to enigmy?Mati22252  ,  31 lip 2018 | 
 |   | |||
|  zdrowie

Gekon lamparci (Eublefar) Co to syndrom enigmy?sajko13, 31 sie 2017 | 
 |   |   | ||
| zdrowie

Ptaszniki Chromka - dziwne zachowanie, syndrom dyskinetycZny?Rivial, 15 cze 2017 | 
 |   | |||
|  | odmiany barwne

Gekon lamparci (Eublefar) syndrom enigmy? jak kupić zdrową enigmę?Malkit, 23 sie 2015 | 
 |   | 

Napisany 10 maja 2014 - 11:56
U mojej enigmy (ale to enigma) są stałe, podobno przy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Napisany 10 maja 2014 - 17:44
Dwie godz temu znalazłam ją w terra leżącą na boku...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Napisany 10 maja 2014 - 23:09
Powiem Ci tak, moja enigma przy polowaniu potrafi się wywalić...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Napisany 12 maja 2014 - 17:36
Wybaczcie za moje milczenie, ale byłam poza zasięgiem na wyjeździe.
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany
 Ten temat jest zablokowany